Dragoș Geantă și Tătaru și-au reziliat și ei contractele cu CSM

Dragoș Geantă și Tătaru** și-au reziliat și ei contractele cu CSM

Portarul Dragoș Geantă și fundașul Ionuț Tătaru și-au reziliat marți contractele cu CSM Râmnicu Vâlcea. Cu o zi înainte, mijlocașul Vali Bărbulescu s-a despărțit și el de echipa lui Claudiu Niculescu.

Jucător împrumutat de la Pandurii, Tătaru a jucat pentru CSM cinci meciuri în care a marcat un gol. Portarul Dragoș Geantă nu a apucat să joace în acest sezon la Vâlcea, fiind rezerva experimentaților Matache și Popescu.

„Tătaru și Dragoș Geantă sunt tineri și au nevoie să joace, iar la noi era greu să prindă un loc de titular. Este grea despărțirea de Dragoș, care este demult la noi, dar el are posibilitatea să apere la alte echipe.” a explicat managerul general Lucian Munteanu.

După patru ani la Damila, Dragoș Geantă a ales să se despartă de club. „Au fost ani frumoși la Damila, am promovat de două ori, sper ca echipa să intre acum în Liga I. Le țin pumnii, sper ca și fratele meu să ajungă cât mai curând în primul eșalon. Eu mă bucur că am fost înțeles și mi s-a dat drumul să plec” a spus Dragoș Geantă.

Articol scris de Adi Georgescu

Pe aceeași temă