Dragalina a semnat cu Șoimii Pâncota: „O aventură cu echipa orașului meu în Liga a 2-a, mai tentantă decât oferte UTA-ei și Sebișului”

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 29 Jan. 2015, 18:19 Actualizat: 29 Jan. 2015, 18:20 Bursa transferurilor
Dragalina a semnat cu Șoimii Pâncota:  „O aventură cu echipa orașului meu în Liga a 2-a, mai tentantă decât oferte UTA-ei și Sebișului”

După Traore, Gavrilescu și Enciu, „șoimii” lui Cuedan și-au adus și coordonator de joc. Echipa din Podgorie a țintit sus, spre cel mai bun produs al fotbalului pâncotan din ultimii ani. Dragoș Dragalina s-a despărțit recent pe cale amiabilă de CS Mioveni și a semnat joi dimineață cu team-ul „alb-negru”.

Fotbalistul a recunoscut că a avut contacte cu cele două cluburi arădene ce se bat „la baionetă” pentru promovarea din seria a IV-a a Ligii a 3-a, dar: „O aventură cu echipa orașului meu în Liga a 2-a, mai tentantă decât oferte UTA-ei și Sebișului. Le mulțumesc celor două grupări pentru interesul arătat, însă cred că cel mai bine îmi va fi la Pâncota. Vreau să fiu cât mai aproape de familie după 9 ani în care am fost plecat de acasă. Acum sunt mai experimentat, cred că am crescut și în valoare și aș vrea să-mi ajut echipa din orașul natal pentru a se salva de la retrogradare. Va fi o luptă grea, contracandidatele s-au întărit și ele, dar avem destule atuuri pentru a ne îndeplini obiectivul”, a explicat Dragalina.

Cel puțin pe hârtie, fotbalistul care pe 20 ianuarie a împlinit 28 de ani este „piesa” ce-i lipsea lui Dan Cuedan la mijlocul terenului. Flavius Cuedan, Mitu sau Polgar nu au dat întotdeauna randamentul scontat ca număr 10, în timp ce Dragalina pare mai echipat pentru acest post pretențios. „Nu am venit să iau locul nimănui în echipă, eu mă pregătesc cum pot mai bine, iar dacă antrenorul crede că merit să joc o să încerc să-mi fac cât mai bine treaba. Cert este că sunt sănătos, am făcut deja o parte a pregătirii de iarnă cu Mioveniul, iar peste câteva zile plec în cantonament cu noua mea echipă. Am mult chef de fotbal, sper să transpun acest chef și în rezultate pozitive pentru Pâncota”, a adăugat fotbalistul, care la un moment dat a fost și în curtea lui Dinamo.

Dragoș Dragalina a trecut în cariera sa pe la UTA, CFR Timișoara, Dinamo, FC Olt, Drobeta Turnu Severin, CS Universitatea Craiova și CS Mioveni, iar acum a ales să se întoarcă acasă, la Șoimii Pâncota.

Dan Cuedan și Dragoș Dragalina lucrează din nou împreună după 8 ani de zile, când antrenorul „șoimilor” stătea pe banca tehnică a CFR-ului din Timișoara.

Sursa: Sport Arad

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 29 Jan. 2015, 18:19 Actualizat: 29 Jan. 2015, 18:20 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă