Dorit la noua echipă a Slatinei, Jianu e nehotărât: „Este posibil să mă întorc la Năvodari, au stabilitate”

10 Jul. 2012, 19:54 Bursa transferurilor
Dorit la noua echipă a Slatinei, Jianu e nehotărât:**

Deși la sfârșitul lunii iunie semnase un contract pe doi ani cu Alro Slatina, Marius Jianu nu s-a hotărât dacă va rămâne la noua echipă slătineană – FC Olt. Jucătorul nu a fost luni la reunirea lotului formației FC Olt și susține că în această săptămână va decide la ce echipă va merge.

„Eu aveam o înțelegere cu Alro Slatina, acum este vorba de un nou proiect, altă conducere. Mi s-a spus că sunt dorit la FC Olt și o să mă prezint aici la antrenamentele conduse de Dan Oprescu. Sunt indecis, o să văd ce hotărâre voi lua. Este posibil să mă întorc la Năvodari, pentru că a revenit Șunda, iar echipa este susținută de primărie, are stabilitate financiară. În această săptămână voi lua o decizie”, a spus Marius Jianu pentru Gazeta Nouă.

Quist: „Nu știu dacă rămân la Slatina”

După două sezoane petrecute la Alro Slatina, jucătorul de culoare Cristopher Quist a fost prezent, luni, la reunirea lotului echipei FC Olt Slatina, participând la primul antrenament condus de Dan Oprescu pe stadionul „1 Mai”.

Mijlocașul defensiv din Ghana nu știe dacă va continua la Slatina, acesta urmând să poarte negocieri privind contractul său zilele următoare.

„Nu am vorbit cu nimeni din conducere, nu am negociat. Nu știu dacă rămân la Slatina, să vedem cum o să se desfășoare antrenamentele”, a spus Cristopher Quist.

10 Jul. 2012, 19:54 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă