Doi jucători de la Sebiș se antrenează cu Șoimii. Pâncotanii anunță alte transferuri spre finalul săptămânii

Conducerea „șoimilor” își punea mari speranțe în aducerea lui Ionuț Radu de la Național Sebiș, dar puternicul „vârf”, asemenea altui atacant, Marius Curtuiuș, a ajuns la UTA. Pavel Piroș a fost personal la Sebiș pentru a obține dezlegarea lui Radu, după care fotbalistul nu a mai răspuns la telefon. „Nu mai am nimic de spus, astea sunt caracterele. Dar, vom face în așa fel încât să fie bine, asta vă promit”, a punctat președintele „alb-negrilor”, care – se poate spune – a pierdut o rundă importantă din „derby mercato” cu „Bătrâna Doamnă”.

Între timp, pâncotanii și-au fixat alte ținte, iar Piroș susține că spre finalul săptămânii lotul va fi completat cu doi-trei fotbaliști importanți. „Am bătut palma cu ei, dar e dificil să-i aducem când vrem noi, căci cluburile de la care vin încă nici nu s-au reunit, nu au activitate și nu au actele în mână. Sunt multe echipe cu probleme în România, variante sunt și, așa cum a spus și Mister, alegem nu culegem”, a declarat șeful „șoimilor”.

Până una alta, de la fosta echipă a Sebișului au sosit alți doi fotbaliști. Este vorba despre Andrei Sulea și Florin Lazea, care așteaptă evaluarea lui Ionuț Popa. Polgar a revenit și el la antrenamentele „alb-negrilor” și așteaptă o propunere concretă din partea conducerii.

Șoimii și UTA se întâlnesc amical pe 29 iulie, la Pâncota

În altă ordine de idei, oficialii celor două divizionare secunde arădene au căzut de acord asupra unei date la care își vor măsura forțele într-un meci de verificare. „Șoimii și UTA se vor întâlni pe 29 iulie la Pâncota. Ionuț Popa a dorit să întâlnim un adversar bun și am găsit repede înțelegere la Codru Grădinariu”, a confirmat Sorin Tarcea, directorul sportiv al „alb-negrilor”.

Pentru a se putea concentra pe amicalul cu „alb-roșii”, pâncotanii au renunțat la jocurile de la Deva și cu Național Sebiș.

Ionuț Popa și Roland Nagy, care au colaborat pe banca UTA-ei acum patru sezoane, se întâlnesc pentru prima oară în postură de adversari.

Dar, gruparea din Podgorie și-a schimbat primul adversar din amicale. Victoria Zăbrani e în pericol de desființare, așa că „șoimii” vor „zbura” spre Jimbolia pentru primul test al verii. Aici, pe 21 iulie, ar putea-o aștepta o divizionară a treia, din moment ce Școala de Fotbal Marcel Băban e în negocieri avansate cu Mama Mia Becicherecul Mic pentru o colaborare benefică de ambele părți. Pe 12 august, Rusu et. comp. mai joacă și cu ASU Poli, cel mai probabil pe arena „Știința” din Timișoara.

Sursa: Sport Arad

Pe aceeași temă