ASU Politehnica și-a definitivat cu greu lotul pentru cantonament. Absențe misterioase din lista publicată

Marius ANGHEL 21 Jan. 2019, 20:03 Pregătiri, amicale
ASU Politehnica și-a definitivat cu greu lotul pentru cantonament.** Absențe misterioase din lista publicată

ASU Politehnica începe să aibă o situație tot mai complicată. Clubul susținut de suporterii timișoreni a anunțat, luni seara, lotul de cantonament, deși în stagiul de pregătire efectuat pe plan local s-a intrat de dimineață. De pe lista antrenorului Cosmin Petruescu lipsesc Gelu Velici și Florin Lazea, care, cel mai probabil, vor pleca. Bogdan Nicolescu nu apare însă menționat niciunde.

Clubul timișorean aflat pe locul 11 în Liga 2 a anunțat o listă de 20 de jucători pe care se bazează în cantonament. Au fost reținuți Bogdan Vasile, Alin Manea, Mihai Ene și Cristian Dros. Nu au rămas în cantonament Claudio Kiala, Dejan Ivanovic, dar nici Răzvan Ilan și Alexandru Pițuc. În schimb, pe listă sunt juniori Borbei, Radu și Gașpar.

Iată lotul de are dispune Petruescu:

portari: Rareș Murariu, Dalin Munteanu, Alexandru Borbei;
fundași: Călin Jurj, Ioan Mera, Cristian Scutaru, Ionuț Coadă, Alexandru Cherecheș, Dragoș Cojocaru, Denis Radu;
mijlocași: Alin Ignea, Bogdan Vasile, Raul Vidrăsan, Cristian Dros, Alexandru Gașpar, Mihai Ene, Adrian Bedea, Marvin Schieb;
atacanți: Ionuț Plămadă, Alin Manea

Dispariții, unele previzibile, altele misterioase

Pe listă nu apar Gelu Velici, Florin Lazea și Bogdan Nicolescu. Dacă în cazul lui Velici e vorba de refuzul suporterilor de a trece peste incidentul când s-a înjurat cu un suporter pe pagina de facebook a echipei, decizia împotriva lui Lazea e una de ultim moment.

„După cum se poate observa, în lot nu au fost incluși, deocamdată, Gelu Velici și Florin Lazea. Situația jucătorilor va fi clarificată în zilele următoare”, se arată în lista trimisă presei.

Bogdan Nicolescu nu se regăsește nici pe listă, nici la explicații. Fundașul e și arbitru, iar toamna aceasta a promovat în lotul de Liga a 3-a.

Lot stabilit după o ședință la rectorat

Lotul de cantonament de la ASU Politehnica a fost anunțat luni seara, deși echipa a intrat practic în cantonament pe plan local de luni dimineața. Ca niciodată, pentru listă s-a făcut o ședință la rectorat, la ora 14. Cu un buget mai restrâns, clubul pare să depindă tot mai mult de bani dați de Universitate, prin Fundația Politehnica. Rectorul Viorel Șerban ia tot mai multe decizii la clubul din Liga 2.

Articol scris de Anda DELIU
Foto: Iulia Dîrman / Politehnica Timișoara

Marius ANGHEL 21 Jan. 2019, 20:03 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă