Doi argentinieni în Liga 3!

16 Sep. 2011, 15:08 Bursa transferurilor
Doi argentinieni** în Liga 3!

Nou promovata în C5, Flacăra Făget a luat doi fotbaliști care au evoluat și în prima ligă din Argentina. Raul Alberto Speroni și Mauricio Ahumada vor juca până la iarnă pentru timișeni, informează sporttim.ro.

Speroni (25 de ani) reprezintă o adevărată lovitură, de fapt jucătorul ar fi pregătit pentru Poli Timișoara. Atacantul a fost junior la Velez Sarsfield și Estudiantes, pentru ca în prima ligă să evolueze la Arsenal, formație cu care a câștigat și Copa Sudamericana în 2007, competiția organizată de CONMEBOL echivalentă cu Europa League de pe „Bătrânul continent”.

Ahumada (21 de ani) e vârf împins și a evoluat la Huracan în prima ligă, ultima formație pentru care a evoluat a fost Ferro. Cei doi au fost aduși prin intermediul unor impresari, scopul jucătorilor fiind de a ajunge în Europa.

„Sunt doi jucători tineri, încă nu am apucat să-i văd bine, de abia au venit dar au referințe bune. Poate vor juca cu Reșița, e un meci greu”, a spus Adrian Săvoiu, antrenorul făgețenilor.

Flacăra Făget întâlnește mâine de la ora 17 CSM Școlar Reșița în etapa a cincea din C5, formația din „Valea Domanului” a achiziționat și ea recent un jucător străin, e vorba de Olayeni Abiodun de la colega de serie Jiul.

Foto: sporttim.ro

16 Sep. 2011, 15:08 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă