Doar s-a antrenat cu Petrolul! Vali Lazăr a ales să își continue cariera în străinătate. Clubul cu care a semnat

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 13 Jul. 2019, 09:21 Actualizat: 13 Jul. 2019, 09:22 Bursa transferurilor
Doar s-a antrenat cu Petrolul!  Vali Lazăr a ales să își continue cariera în străinătate. Clubul cu care a semnat

Valentin Lazăr (29 de ani) nu se va întoarce în România după experiența din Qatar, ci va rămâne tot în străinătate. Mijlocașul a ales să meargă în Turcia, unde va evolua pentru o formație din liga secundă. Pentru o scurtă perioadă de timp, Lazăr s-a antrenat cu Petrolul, când echipa era în cantonament la Poiana Brașov, însă n-a rămas la echipa unde a început fotbalul.

Fostul jucător dinamovist a semnat cu cei de la Umraniyespor, formația care a terminat sezonul precedent pe locul 8. Acesta a fost prezentat oficial la noua sa echipă. Al-Sailiya și Al Kharitiyat sunt cluburile din Qatar pentru care a evoluat Lazăr.

Lazăr s-a transferat în Turcia din postura de jucător liber de contract. Mijlocașul a evoluat chiar și într-un meci amical pentru cei de la Petrolul, în victoria 1-0 cu SR Brașov, echipa antrenată de Flavius Stoican și formația la care acesta și-a început cariera de fotbalist, dar a ales să semneze în străinătate.

Chimia Brazi, Sportul Studențesc, Dinamo și Concordia Chiajna sunt cluburile pentru care a mai evoluat Vali Lazar în cariera sa. 20 de goluri și 22 de pase decisive în 107 partide sunt cifrele lui Lazăr în tricoul celor de la Dinamo.

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 13 Jul. 2019, 09:21 Actualizat: 13 Jul. 2019, 09:22 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă