Doar s-a antrenat cu Petrolul! Vali Lazăr a ales să își continue cariera în străinătate. Clubul cu care a semnat

Doar s-a antrenat cu Petrolul!** Vali Lazăr a ales să își continue cariera în străinătate. Clubul cu care a semnat

Valentin Lazăr (29 de ani) nu se va întoarce în România după experiența din Qatar, ci va rămâne tot în străinătate. Mijlocașul a ales să meargă în Turcia, unde va evolua pentru o formație din liga secundă. Pentru o scurtă perioadă de timp, Lazăr s-a antrenat cu Petrolul, când echipa era în cantonament la Poiana Brașov, însă n-a rămas la echipa unde a început fotbalul.

Fostul jucător dinamovist a semnat cu cei de la Umraniyespor, formația care a terminat sezonul precedent pe locul 8. Acesta a fost prezentat oficial la noua sa echipă. Al-Sailiya și Al Kharitiyat sunt cluburile din Qatar pentru care a evoluat Lazăr.

Lazăr s-a transferat în Turcia din postura de jucător liber de contract. Mijlocașul a evoluat chiar și într-un meci amical pentru cei de la Petrolul, în victoria 1-0 cu SR Brașov, echipa antrenată de Flavius Stoican și formația la care acesta și-a început cariera de fotbalist, dar a ales să semneze în străinătate.

Chimia Brazi, Sportul Studențesc, Dinamo și Concordia Chiajna sunt cluburile pentru care a mai evoluat Vali Lazar în cariera sa. 20 de goluri și 22 de pase decisive în 107 partide sunt cifrele lui Lazăr în tricoul celor de la Dinamo.

Pe aceeași temă