Disney de Vâlcea!

03 Mar. 2009, 11:30 Bursa transferurilor
Disney de Vâlcea!

După ce și-a reziliat ieri dimineață contractul cu  Farul Constanța, internaționalul congolez Armel Mamouna Disney a ajuns aseară la Rm. Vâlcea.

 

CSM a dorit să-l ia pe congolez încă de săptămâna trecută, dar atunci transferul nu s-a putut finaliza deoarece Disney nu își încheiase toate conturile Farul. Șefii din Zăvoi îl vor legitima  pe congolez la „satelitul” CSM II, dar acesta va avea drept de joc și în Liga a II-a. „Armel este vârf împins, post pe care îl mai aveam în lot doar pe Stromajer, ne mai trebuia o soluție în atac” a explicat transferul directorul-general al CSM-ului, Florin Verigeanu.

 

Atacantul de culoare  ar putea debuta sâmbătă, la partida din Zăvoi cu FC Bihor Oradea. „Cred că în Liga a II-a, Vâlcea este cea mai bună variantă pentru mine, este o echipă foarte bună, cu ambiții de promovare. Eu am făcut cantonament în Franța, sunt pregătit din punct de vedere fizic, pot să joc chiar sâmbătă, dacă antrenorul va avea nevoie de mine. Știu că CSM are muți atacanți buni, dar concurența este benefică pentru echipă. Eu vreau să joc și să dau goluri multe pentru echipă” a anunțat Disney.

 

În România, Armel Disney (28 de ani) a mai evoluat pentru Internațional Pitești, Pandurii Tg. Jiu și Farul.
 

 

articol scris de Adi Georgescu
 

03 Mar. 2009, 11:30 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă