Diniță a preluat Berceniul!

03 Jul. 2012, 18:53 Bursa transferurilor
Diniță** a preluat Berceniul!

Una dintre surprizele plăcute ale returului sezonului trecut a fost ACS Berceni, echipă care a fost la un pas de a termina pe locul 2, în ciuda unui lot serios redus din punct de vedere numeric. Pentru noul sezon, conducerea clubului ilfovean a decis să facă o schimbare la nivel de bancă tehnică, optând să aducă un antrenor tânăr cu dorință de afirmare. Contractul între cele două părți a fost semnat momentan pentru o durată de 1 an. Stafful lui Diniță va fi alcătuit din Nelu Prună ca secund și Florin Andreescu pe post de antrenor cu portarii, dar și jucător la nevoie.

Reunirea Berceniului a avut loc ieri de dimineață, la antrenament fiind prezenți și șase tineri jucători cu vârste între 18 și 20 de ani, veniți din Provincie pentru a da probe la echipa ilfoveană. Mâine și poimâine, Berceniul va face vizita medicală, urmând ca antrenamentele să se desfășoare seara.

Vă reamintim că Diniță a antrenat ultima dată pe Concordia Chiajna, de care s-a despărțit la mijlocul lui decembrie anul trecut.

Sursa: IlfovSport

03 Jul. 2012, 18:53 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă