Dezamăgiți de Dragalina: „Caracterul lui a lăsat de dorit”

Dezamăgiți de Dragalina:**

CS Mioveni a început pregătirile pentru noul sezon. De la echipă au plecat deja câțiva jucători însă Dumitru Olteanu anunță că în curând se va rezolva problema locurilor deficitare.

„Ionuț Stancu, Dragalina și Arnăutu nu au dorit să continuie la Mioveni și au dorit alte cluburi. Îmi pare rau pentru Dragalina pentru că s-a prezentat bine la Mioveni, dar caracterul lui a lăsat de dorit. A venit la reunire și am discutat cu el, iar în următoarea zi urma să semneze un nou contract. Acest lucru nu s-a mai întâmplat pentru că nu s-a mai prezentat la antrenamente și astfel ne-am despărțit de el. Avem trei posturi deficitare și sper să găsim jucătorii potriviți pentru aceste posturi.”, a declarat pre­șe­din­tele Con­si­­liului Director al CS Mioveni, Dumitru Olteanu.

CS Mioveni a efectuat deja și un meci de verificare, antrenorul Iordan Eftimie testând mai mulți jucători. Partida jucată împotriva celor de la Viitorul Ștefănești a fost câștigată de galben-verzi cu 8-2.

Iordan Eftimie a folosit următorii jucători: Preda (Mioveni) – Bărăscu (Centrul de Copii și Juniori), Miulescu, Robac (Alba Iulia, Rm. Vîlcea), Dumitrache – Marcu (Mio­veni II), Ior­da­che (Centrul de Copii și Juniori), Po­pes­cu, Rădescu (SCM Pitești) – Roman (Titu), Dobra (Mioveni II). În repriza a do­ua, printre cei care au mai intrat se nu­mără: Mormolea (Mioveni II), Stegaru (Me­taloglobus), Tarek (Egipt), Neagu (SCM Pitești), Iamandi (Miove­ni II), Ov. Stan (SCM Pi­­tești), Sto­ian (Ște­­fă­nești).

Astăzi CS Mioveni va mai efectua un meci de verificare împotriva echipei Atletic Bradu. Și în această partidă Iordan Eftimie va folosi tot jucătorii veniți în probe.

Sursa: Sport Argeș

Pe aceeași temă