Delta Tulcea merge pe cartea experienței în Liga I!

11 Jan. 2012, 11:50 Bursa transferurilor
Delta Tulcea** merge pe cartea experienței în Liga I!

Raul Marincău (care a debutat la Jiul Petroșani în urmă cu 15 ani) este unul dintre jucătorii veniți la Tulcea pentru returul de campionat în care se atacă promovarea mi­zân­du-se pe experiență. La 31 de ani pe care îi va împlini în aprilie, Marincău are totuși mai multe re­trogradări (cu Jiul, UTA și Brănești) decât promovări în carieră, însă cu 92 de meciuri la nivel de Liga I se poate spune că e unul dintre cei mai experimentați jucători de la Delta.

Cu un an mai mic decât Marincău, Bogdan Oprea este absolvent al „școlii alb vișinii” de fotbal, însă cu puține meciuri în Liga I, doar 18 și toate la Brănești cu care a retro­gradat, ca și Marincău, anul trecut.

Dacă la capitolul veniri vorbim de un fundaș central și de un mijlocaș ofensiv, la capitolul plecări deja au fost anunțați că nu mai este nevoie de serviciile lor la Tulcea atât Marius Postolache cât și Paul Țene, ultimul cu prezențe meteorice în tur.

„Nu s-a încheiat lista celor veniți cu Marincău și Oprea, doi jucători care anul trecut pe vremea asta erau jucători de Liga I, cum nu am tras linie nici pe lista jucătorilor cu care se va încheia colaborarea. Plecăm la sfârșitul săptămânii la Câmpulung Moldovenesc unde ne vom pregăti până pe 27 ianuarie iar până pe 5 februarie, când vom pleca în cantonamentul din Antalya, sper să am lotul definitivat pentru retur”, a declarat Cristi Dulca, antrenorul FC Delta Tulcea.

Articol scris de Irinel Călin

11 Jan. 2012, 11:50 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă