Cristi Dulca a vorbit despre plecarea lui Daniel Pancu de la Rapid. Mărturisirea făcută de ”Pancone” în aeroport: ”Îi era greu să se gândească la un astfel de moment”

Răzvan STÎNGĂ 28 Mar. 2020, 17:05 Liga 2
Cristi Dulca a vorbit despre plecarea lui Daniel Pancu de la Rapid. Mărturisirea făcută de ”Pancone” în aeroport: ”Îi era greu să se gândească la un astfel de moment”

Cristian Dulca (47 de ani) a vorbit cu fanii echipei Rapid, pe pagina de Facebook a clubului, despre șansele la promovarea în Liga 1 în acest sezon, dar și despre schimbările care s-au făcut în ultima perioadă, începând cu înlăturarea lui Daniel Pancu. Antrenorul a precizat că Rapid este una din favoritele la ocuparea unui loc fruntaș în Liga 2, prin prisma lotului.

Giuleștenii au avut parte, în ultimii ani, de investiții importante la echipă. Au fost aduși jucători buni pe salarii consistente, astfel că Rapid este obligată să promoveze la finalul stagiunii actuale.

”Văd Rapidul cu șanse reale la promovare. Îmi pare rău că Daniel Pancu nu mai este la echipă, dar îi urez succes lui Dan Alexa, pentru a duce echipa în Liga 1. Din păcate, trăim vremuri pe care nu le-am dorit la echipă (n.r. – cu privire la acualul loc din clasament), dar cred că sunt șanse la promovare, dacă la echipă se vor face investiții și mai mari. Cu noul antrenor se vor schimba lucrurile. Sper că echipa va promova la finalul acestui sezon.

Sportul s-a oprit acum, dar eu îmi doresc să se termine cât mai repede pandemia, pentru că avem nevoie de sport. Cred că mai repede de două luni nu va începe campionatul, pentru că vârful deocamdată nu a venit”, a declarat Cristian Dulca, în discuția cu fanii de pe FC Rapid 1923.

Pancu i-a mărturisit lui Dulca faptul că îi e greu ”să se despartă de Rapid” 

Dulca a vorbit cu Daniel Pancu după ce a fost îndepărtat de la echipă, i-a urat succes pe viitor și să își găsească repede un nou angajament.

”În viața de antrenor există momente în care te desparți de o echipă, chiar dacă ești idolul locului. Până la urmă, rezultatele îți dau contuitate și te mențin în post. Îmi aduc aminte o discuție cu Pancu în aeroport. Pancu mi-a zis atunci că îi e foarte greu să se gândescă la momentul când o să se despartă de Rapid. I-am scris acum, când a plecat, i-am urat succes în continuare, pentru că asta este viața de antrenor până la urmă. Îmi pare rău pentru el”, a completat Cristian Dulca.

Daniel Pancu e antrenor la Rapid în acte 

Daniel Pancu (42 de ani) este în continuare, în acte, antrenorul echipei Rapid, deși a fost demis la data de 9 martie. Până în acest moment, cele două părți nu au ajuns la un numitor comun în privința rezilierii de comun acord a contractului. Recent, Pancu a declarat că situația nu a mers în vreo direcție, lucrurile fiind aceleași ca în momentul în care a fost anunțat că nu mai e dorit la club.

Conducerea clubului Rapid l-a numit pe Dan Alexa în funcția de director tehnic, deoarece cea de antrenor principal încă este ocupată. Până la declararea situației de criză din cauza coronavirusului, Alexa a condus antrenamentele pe durata a trei zile, apoi fiind nevoit să le dea liber jucătorilor și să le traseze un program special pe care să îl urmeze de acasă, pentru ca fiecare să își menține forma fizică în această perioadă.

Foto: Eduard VÎNĂTORU / Mediafax Foto

Răzvan STÎNGĂ 28 Mar. 2020, 17:05 Liga 2
Pe aceeași temă