Delta Tulcea „bagă material” la Câmpulung Moldovenesc!

Delta Tulcea „bagă material

Plecați în primul stagiu de pregătire încă din prima zi a săptămânii, elevii antrenorului Mihai Ciobanu au parte în această săptămână de antrenamente fizice cu precădere pentru acumulări și forță, mingea fiind zilnic o himeră.

La pregătirea montană de la Câmpulung Moldovenesc se poate spune că fotbaliștii „bagă material”, jocurile de verificare fiind programate, dacă și timpul o va permite, abia după o săptămână.

Pe lângă jucătorii sub contract cu Delta, la munte au fost luați în pregătire și patru juniori pe care se mizează că pot avea viitor la club și anume Alin Trandafir (portar – 15 ani), Alexandru Ciobanu (fundaș central – 18 ani) și Marius Damian (mijlocaș central – 19 ani), alături de Claudiu Dragu un fost jucător de la Triumf Cerna, împrumutat anul trecut la Eolica Dobrogea în Liga a III-a și care a dat satisfacție fiind rechemat.

„Căutăm în continuare jucători tineri sub 21 de ani pentru că aici au fost cele mai multe probleme în tur și așa cum am mai declarat ne interesează un portar de mare perspectivă și un fundaș lateral de picior stâng. De asemenea suntem în căutarea unor fotbaliști de profil ofensiv, tot sub 21 de ani, și anume un mijlocaș ofensiv, un număr 10, și un atacant pe care să ne putem baza că înscrie goluri pentru că un tur am fost deficitari la finalizare” a declarat Haralambie Meregiu, președintele clubului Delta.

Articol scris de Irinel CĂ‚LIN

Pe aceeași temă