Delta Tulcea are 26 de „războinici” cu care atacă promovarea în Liga I

16 Mar. 2012, 20:25 Bursa transferurilor
Delta Tulcea are 26 de

Cu obiectivul clar : promovarea, fixat încă de la începerea campionatului „alb-albaștrii” continuă lupta aprigă de accedere pe prima scenă a fotbalului românesc pornind de pe poziția a treia, la egalitate de puncte cu ocupanta locului doi, Săgeata Năvodari. Principala grijă pentru acest retur este evitarea sincopelor gen FC Snagov, Gloria Buzău, Dinamo II București, consemnate în prima parte a campionatului, pași greșiți în urma cărora zestrea de puncte a avut de suferit.

În pauza competițională având nucleul de bază format au mai fost necesare doar câteva „plombe”, materializate prin întoarcerea lui Ionuț Filip de la Gloria Buzău și aducerea jucătorilor Raul Marincău, Bogdan Oprea, Roberto Delgado.

Configurația lotului echipei tulcene cu care se atacă promovarea este următoarea:

Portari: Iulian Olteanu, Cristian Stoicescu
Fundași: Marian Cârjă, Daniel Grigorov, Ionuț Filip, Daniel Munteanu, Ionuț Andrei, Sorin Cucu, Raul Marincău, Rareș Soporan, Dinu Sânmărtean, Marian Scarlat
Mijlocași: Cosmin Neagu, Cristian Coconașu, George Tobă, Enache Câju, Paul Tene, Marius Postelnicu, Roberto Delgado, Adrian Ionescu, Mansur Abdurarazac
Atacanți: Daniel Florea, Răzvan Radu, Bogdan Oprea, Henry Ihelewere, Claudiu Dragu.

Prima înfruntare din actualul sezon de primăvără va avea loc pe stadionul „Delta”, sâmbătă 17 martie, de la ora 11, cu Callatis Mangalia. Conducerea clubului a anunțat ca la toate meciurile din retur intrarea copiilor, a elevilor și a femeilor va fi gratuită.

Sursa: FC Delta Tulcea

16 Mar. 2012, 20:25 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă