Delta se primenește pentru retur. Au plecat foști jucători de Liga 2 și 3 și vin fotbaliști de Liga 1 și 2

Liga2.ro 04 Feb. 2015, 12:35 Bursa transferurilor
Delta se primenește pentru retur. Au plecat foști jucători de Liga 2 și 3 și vin fotbaliști de Liga 1 și 2

Reunit de mai bine de o săptămână cu pregătire centralizată la Tulcea, lotul echipei de fotbal Delta Dobrogea Tulcea se primenește pentru returul de campionat în care pleacă de pe locul secund, chiar dacă la egalitate de puncte cu Dunărea Călărași, echipă învinsă de Tulceni în deplasare.

Cu un program infernal în primele cinci etape, Delta Dobrogea va aborda returul cu o serie de nouăți în lot care nu fac bine totuși unei echipe care va trebui iar să rodeze mecanismele pentru a funcționa foarte bine.

Potrivit conducerii clubului tulcean, s-a ajuns la acorduri de reziliere a contractelor cu portarul Olaru și atacantul Butoi, care vor evolua din retur pentru Farul Constanța, în timp ce atacantul Chelaru și mijlocașul Chebac au ales Unirea Slobozia pentru retur.

De asemenea s-a renunțat la serviciile mijlocașilor Negruț și Avram, în timp ce fundașul central Nițor nu va mai juca în retur din motive de sănătate, la recomandarea medicilor.

La capitolul veniri, în pregătire sub comanda antrenorului Daniel Iftodi se află mai mulți fotbaliști care au jucat la echipe de Liga a II-a, dar și doi fotbaliști cu prezențe pe prima scenă a fotbalului românesc. Este vorba despre portarul Alexandru Vlasie și despre fundașul dreapta Andrei Marus, ambii de la Oțelul Galați, care au ajuns la Tulcea alături de alți doi fotbaliști foarte tineri de perspectivă: Daniel Gâță (fundaș central) și Panait Rusu (fundaș stânga).

De asemenea, tot în pregătire cu echipa tulceană se mai află trei fotbaliști de la Brăila, respectiv fundașii Claudiu Boariu și Ștefan Lepădatu, precum și atacantul Andrei Stoian, golgheter al seriei.

Pentru echipa tulceană sunt programate meciuri amicale cu Oțelul Galați, CF Brăila și Farul Constanța, echipe reprezentative pentru județele limitrofei Tulcei, unul dintre acestea urmând să se joace foarte probabil la Tulcea.

Articol scris de Irinel Călin (Ziarul Obiectiv din Tulcea)

Liga2.ro 04 Feb. 2015, 12:35 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă