Deaconescu, împrumutat de Vâlcea la Mioveni. În locul fundașului va fi readus în lot un jucător la care se renunțase

Deaconescu, împrumutat de Vâlcea la Mioveni.** În locul fundașului va fi readus în lot un jucător la care se renunțase

CSM Râmnicu Vâlcea și CS Mioveni au ajuns, astăzi, la un acord pentru împrumutul fundașului Mihai Deaconescu. Jucătorul va fi transferat pentru un an de la Vâlcea la Mioveni, așa cum, sezonul trecut, a fost și cazul lui Rareș Cucui.

Deaconescu nu a prins lotul CSM-ului în cele două partide ale noului campionat al Ligii 2, însă, în urmă cu un an, cu Claudiu Niculescu în postură de antrenor, a avut evoluții apreciate ca fundaș central și fundaș dreapta.

„Îmi pare rău că plec de la Vâlcea, unde sunt acasă, mă simt bine, dar poate e mai bine pentru mine la Mioveni. Vreau să joc, aici nu aveam șanse. Joc și fundaș central și fundaș dreapta, atacant mă simt mai bine, așa jucam la juniori, dar nu am mai evoluat demult. Sper să joc și să ajung mai sus” a spus Deaconescu.

Samson profită de plecarea lui Deaconescu

După plecarea lui Mihai Deaconescu, Vâlcea îi va prelungi contractul lui Samson Nwabueze. Nigerianul a refuzat în vară să discute un nou acord, ținând cont de reducerile salariale din Zăvoi. Samson și-a căutat fără succes o altă echipă de două luni, iar de o săptămână a revenit la antrenamentele conduse de Alexandru Pelici.

„Samson semnează azi noul contract, azi e ultima zi în care se mai pot face transferuri. Pentru Deaconescu sperăm să fie o relansare la Mioveni, se duce împrumut pentru un an, el a fost de acord, poate avea nevoie de o schimbare” a anunțat președintele clubului, Bogdan Medrea.

Articol scris de Adi Georgescu
Foto: Dan Lixandru

Pe aceeași temă