De la Monaco la CFR

25 Jan. 2009, 13:31 Bursa transferurilor
De la Monaco la CFR

La Timișoara a ajuns în pregătiri un junior de la echipa a 2-a a lui AS Monaco. Chatti Ramzi face 18 ani în aprilie și e tunisian, dar atacantul are și pașaport francez.
Ramzi a fost adus în România prin intermediul agentului de jucători Ștefan Sătmăreanu și a fost în probe și la Dinamo. Alte nume noi sosite la „leoparzi” în pregătiri sunt Claudiu Codoban, jucător care a evoluat în Liga I la Gloria Bistrița, și Alexandru Leucuța de la Poli Iași II.

 

Formația feroviară se va despărți în schimb de fundașul Petre Purda, acontat de Fortuna Covaci, club din Liga a III-a. De asemenea, mai mulți jucători sunt liberi să-și caute echipă: Liviu Ștefan, sârbii Milan Vukasinovic și Marko Jovanovic, fotbaliști cu salarii mari, dar și Emanuel Pătrașcu, Alex Rada și Michael Juravle, care nu au confirmat în tur.

Din lotul alb-vișiniu nu mai fac parte nici Rareș Stan și Ciprian Străuț. Cei doi se află acum în curtea celor de la Internațional Pitești. Între timp s-a renunțat și la câțiva jucători aduși în probe din Liga a III-a.
CFR-ul va pleca în cantonament la Băile Felix din 28 ianuarie până în 6 februarie, când va juca un prim meci amical cu Bihorul Beiuș.

 

 

Articol scris de Cornel Biholari

25 Jan. 2009, 13:31 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă