Dăruială, sechestrat de ANAF

Dăruială,** sechestrat de ANAF

Antrenorul Valentin Sinescu și l-a dorit foarte mult la echipă, dar conducerea clubului SCM Pitești nu a semnat până acum contractul cu Alexan­dru Dăruială. Fundașul dreapta (foto, în violet) care a evoluat la Poli Timișoara nu poate semna momentan cu o altă echipă.

„E un jucător bun, ca­re a evoluat și la naționala de tineret a României. Poli Timișoa­ra s-a desființat, iar ANAF a pus se­chestru pe jucătorii lui Marian Iancu. Printre aceștia se află și Dă­ruială. Acest organism îl îm­pie­dică să muncească. Am făcut o cerere la ANAF în care am ce­rut acordul lor pentru a-l legitima pe o perioadă determinată. Aș­tep­tăm răspunsul lor”, a spus Sinescu. 

Sinescu: „Sunt mulțumit de calitatea lotului”

Principalul grupării SCM Pitești a vorbit ieri despre lotul pe care îl are la dispoziție. Valentin Sinescu a făcut o analiză amănunțită a jucătorilor la care a renunțat în această iarnă, dar și a celor pe care i-a adus.

Oficialul argeșean spune că este mulțumit de lotul cu care va încerca să promoveze în liga se­cundă: „În această iarnă au fost mai mulți jucători de care ne-am des­părțit. Iancu, Popa și Enache au ales ei să plece, Bucuroaia și Roșca erau la sfârșit de contract. De Mușat și Botea ne-am des­păr­țit noi. Am observat că că SCM Pitești a folosit mai mulți jucători de o vîrstă fragedă care au fost titulari. Am căutat să apropii va­loarea jucătorilor. Comparti­men­tul median era destul de fraged pen­tru că aici jucau Iulian Tameș și Mi­hăiță Stancu, doi oameni care se aflau în antiteză. Am completat acest segment cu Szilard Mitra și Alexandru Cristea, care dau ran­da­ment. În afară de cei doi, l-am mai adus și pe Andrei Panait de la CS Mioveni, care s-a încadrat bi­ne în sistemul de joc. În compar­ti­men­tul ofensiv nu am umblat, pen­­tru că îi avem pe Dulcea, Albu și Nilă, care au marcat destul de mul­te goluri. Fundașii centrali au fost o problemă și aici a fost căl­cîiul lui Ahile în turul campio­na­tu­lui. L-am reactivat pe Avra­mes­cu, care este un jucător cu o ati­tudine bună și cu o forță explo­zivă. Io­nescu este un jucător mai iute, iar ca fundaș central tre­buie să aibă spirit de sacrificiu și tărie de ca­rac­ter. Sper să-l readuc la for­ma cea mai bună pe care a a­vut-o când juca în di­vizia A. Miu­lescu este un jucător cu expe­ri­en­ță, pe care l-am urmărit de pe vre­mea când e­ram la Astra. Este un fotbalist de­cent, spre bun. Am ob­ser­vat cu unii din­tre jucători sunt lip­siți de orizont. Pe Valerian Gîrlă mi l-am dorit. A venit din Re­publi­ca Mol­dova, iar în ultima eta­pă a fost eliminat. A luat 6 etape de sus­­pendare că era re­cidivist. El nici nu știa că este sus­pendat. Din a­ceas­tă cauză, a ra­tat și două con­tracte. Fundașul stîn­ga Ale­xan­­dru Dumitrache poa­­te fi o so­luție, fiindcă Ilie Baicu are o vîrs­tă destul de îna­in­tată și poa­te solicita momente de respiro. sunt mulțu­mit de mate­ria­lul uman cu ca­­re voi lucra și de ati­tu­­dinea ju­că­torilor. E un grup bun, cu care se poate progresa foar­­te mult”.

 

Sursa: Curierul Zilei

Pe aceeași temă