Daouda se pregătește cu CS Mioveni

27 Jul. 2012, 15:30 Bursa transferurilor
Daouda** se pregătește cu CS Mioveni

Ivorianul Mariko Daouda se antrenează de câteva zile cu CS Mioveni, el putând fi, după cum spunea Ianovschi Jr., o so­­luție pentru echipă. Fun­da­șul central a mai fost în pre­gă­tire și la SCM Argeșul Pitești, însă acum se antrenează cu Mio­veniul, formație la care a mai e­voluat acum 5 ani, când echipa era în Liga I. Daouda a fost fo­losit în amicalul cu Albota la e­chipa a doua, însă pe viitor va fi testat și la prima formație.

Echipa, ținută pentru copii

CS Mioveni va continua 100% în sezonul următor în Liga a II-a, după ce colaborarea cu FC Dani Coman este foarte aproape de a fi parafată. Primarul orașului, Ion Georgescu, a vorbit de­spre modul în care cele două părți vor colabora, specificând și datorită cărui lucru echipa nu se va desființa.

Într-o conferință de presă, la Mioveni, miercuri, Georgescu a spus: „Căutăm o chestie de compromis, ca să nu luăm bucuria locuitorilor orașului de a avea fotbal aici. Se fac eforturi ca echi­pa să rămână în Liga a II-a. Cei 3-400 de copii de la secțiile de co­pii și juniori nu sunt vinovați cu nimic că anumite persoane, pen­sio­na­te, și-au bătut joc. 90 – 95%, conducătorii clubului au a­juns la un con­sens în ce-i privește pe cei 28 de copii de la FC Dani Coman. Ei vor trece în coproprietate cu CS Mioveni pentru următorii 5 ani. Sperăm să ajungem la un consens. Motivele pentru care nu vom mai încerca să desființăm echipa sunt pal­ma­resul de 10 ani al clubului și faptul că ne-am gândit la copiii pe care îi avem. E foarte ușor să faci rău să închizi o societate, un club… Oricum, vom da mai multă atenție pe viitor propriilor copii…”.

Articol scris de Silviu Mihai

27 Jul. 2012, 15:30 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă