Dănuț Dosan, secund la Dunărea Galați!

Dănuț Dosan,** secund la Dunărea Galați!

Școala de antrenori bistrițeni își mai trimite un reprezentant în lumea bună a fotbalului. Dănuț Dosan va pleca duminică la Galați, unde de luni va incepe munca de antrenor secund la formația de Liga a 2-a, Dunărea Galați, alături de fostul preparator fizic de la Oțelul din perioada lui Dorinel Munteanu și de principalul Costel Enache, cu care a mai făcut echipă în sezonul 2008-2009 în Liga a 3 a la Roman.

Interesant este faptul că aceștia schimbă tot un cuplu de „bistriteni”, Balaur și Iftodi fiind două nume arhicunoscute din istoria Gloriei. Și mai interesant este că va antrena alți doi foști jucători ai Gloriei, Șomodean și Florea Voicu, aflați sub contract cu echipa gălățeană.

Posesor al licenței A obținută la Școala de antrenori din cadrul FRF, Dosan a fost în ultima perioadă principal la FC Bistrița, dar antrena și o grupă de copii ai clubului Inter Viișoara. „Nu-i ușor să pleci de-acasă, dar am mare încredere în doi oameni: Enache, pe care îl cunosc și știu că vom avea rezultate, și Mândrean, căruia îi las o generație bună de copii și știu că va continua cu succes ceea ce am început.”

Dosan va avea un contract valabil până în vară, cu posibilitate de prelungire, în funcție de rezultatele obținute.

Sursa: Sportul bistrițean

Pe aceeași temă