Daniel Chiriță spre Petrolul

02 Jul. 2009, 16:38 Bursa transferurilor
Daniel Chiriță** spre Petrolul

După ce a jucat la UTA și Conpet în ultimul sezon, veteranul fundaș se pregătește de câteva zile cu cei de la Petrolul. În acest timp, foștii să coechipieri de la Conpet s-au reunit, ieri de dimineață, la apelul antrenorului Silviu Dumitrescu, fiind prezenți 21 de jucători. La capitolul sosiri nu pot fi menționați decât Tudor și Nițoi (ambii, de la AFC Filipeștii de Pădure), G. Oprea (Poșta Câlnău) și R. Osciuc (Republica Moldova). Au mai fost prezenți și trei juniori din pepiniera proprie – Lica, A. Costache și Diniță, dar și portarul V. Costache, fotbalist care în campionatul precedent a apărat culorile formației Chimia Brazi.
 

 

Din păcate pentru tehnicianul Silviu Dumitrescu, nouă jucători din vechea gardă nu s-au prezentat la reunirea lotului, iar șase dintre aceștia ar putea, ca din sezonul viitor, să nu mai combată pentru gruparea de lângă aerodromul de la Strejnic. Au lipsit, motivat, Gheba, Francu și Baciu, toți având de rezolvat unele probleme de ordin școlar. În schimb, Ivan și Iacob și-au manifestat intenția de a-și continua cariera la gruparea Petrolistul Kaproni Boldești, Stăncescu a revenit la Petrolul, Livshits se află în probe la prim-divizionara Pandurii Târgu Jiu, Chiriță se pregătește cu Petrolul Ploiești, iar Anania își caută echipă în Italia. În privința lui Iacob, Dumitrescu ne-a spus: „Țin foarte mult la el, deoarece eu l-am reactivat și l-am făcut să joace la un nivel ridicat. De aceea, am nevoie de el și în campionatul viitor”.
 

 

În perioada 15-25 iulie componenții lotului vor intra în cantonament chiar la baza proprie de la Strejnic, perioadă în care vor avea programate și câteva meciuri de verificare.
 

 

Lotul prezent la reunire:
 

Portari: Bică, Dinu, V. Costache.
Jucători de câmp: Lungu, Dan, Crețu, Cioc, Enescu, Georgescu, Petre, G. Oprea (Poșta Câlnău), Ilioiu, Dorișor, Ștefan, R. Osciuc (Republica Moldova), Tudor, Nițoi (ambii, de la AFC Filipeștii de Pădure), Bărbuceanu, Lică, A. Costache și Diniță (toți, proveniți din propria pepinieră).
 

 

Sursă: ziarulprahova.ro

02 Jul. 2009, 16:38 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă