Dan Alexa și-a prelungit contractul cu Rapid, la o zi după ce clubul a intrat în faliment!

Dan Alexa și-a prelungit contractul cu Rapid,** la o zi după ce clubul a intrat în faliment!

Clubul Rapid a anunțat marți, pe pagina oficială de Facebook, că tehnicianul Dan Alexa a semnat prelungirea contractului cu gruparea giuleșteană. Anunțul vine la nici o zi după ce Tribunalul București a decis intrarea Rapidului în faliment.

Tribunalul București a decis luni intrarea în faliment a Rapidului, o decizie care în profunzimea ei nu surprinde foarte mult. ProSport a scris în ultimele săptămâni despre datoriile de peste 18 milioane de lei ale clubului și cum foști antrenori, jucători și furnizori s-au considerat furați și au cerut falimentul în instanță. După mai multe termene, Tribunalul București a dat luni verdictul: falimentul. Pe cât de dur, pe atât de previzibil.

Conducerea Rapidului va ataca decizia dată de Tribunalul București, prin care s-a declarat falimentul clubului. Oficialii clubului din Giulești susțin că judecătorii s-au grăbit și sunt încrezători că vor avea câștig de cauză la Curtea de Apel.

Până atunci, conducerea Rapidului susține că echipa își va urma programul normal, adică nu se va retrage din Liga 1.

Pe acest fond a venit și anunțul prelungirii contractului lui Dan Alexa, tehnicianul care a readus-o pe Rapid în Liga 1. În vârstă de 36 de ani, Alexa este antrenorul giuleștenilor din august 2015, când l-a înlocuit pe Florin Marin.

Cu Alexa antrenor, Rapidul a câștigat Seria 1 a Ligii a II-a și a promovat sportiv în Liga 1.

Pe aceeași temă