Cu Hristos către Liga 1! Rapid a făcut o nouă achiziție, un puști luat de la Craiova pentru a-l înlocui pe Demici: „E o plăcere și o onoare”

Pe de o parte, Daniel Pancu spunea săptămâna trecută că are 31 de jucători la antrenament și că va renunța la patru-cinci dintre ei, fiindcă echipa nu joacă în cupele europene pentru a avea un lot suprapopulat. Iar primul jucător la care a renunțat este portarul Ștefan Ciuculescu (26 de ani), unul dintre cei mai vechi componenți ai echipei. În plus, pe lista neagră se zvonește că ar fi și Alexandru Iacob, Alin Demici, Marian Vlada sau George Tudoran.

Pe de altă parte, antrenorul Rapidului cerea încă trei achiziții, nemulțumit de faptul că șefii clubului i-au promis de câteva luni transferuri cu experiență. Iar Pancu a primit începând de ieri un nou jucător în lot, însă unul care numai experimentat nu e.

Rapid a obținut împrumutul pentru un sezon al fundașului stânga de 19 ani Hristos Vadasis, de la Universitatea Craiova. Jucătorul născut la Atena, din mamă româncă și tată grec, a mai jucat până acum la satelitul echipei din Liga 1, U Craiova 2, în Liga 3, cât și la CSM Școlar Reșița, actuala CSM Reșița, în sezonul trecut, în care s-a obținut promovarea în Liga 2.

„E o plăcere și o onoare să joc la Rapid, în fața unor suporteri atât de frumoși. Sunt nerăbdător să debutez în tricoul alb-vișiniu”, a spus noul fundaș al Rapidului după ce a semnat contractul. Acesta pare să fie înlocuitorul lui Alin Demici, care a dezamăgit în acest debut de sezon.

Hristos Vadasis ar putea debuta la Rapid chiar în meciul de astăzi, de la ora 17:30, din Regie, cu Daco-Getica, în Turul III al Cupei României.

În această vară, după promovarea în Liga 2, Rapid a făcut următoarele transferuri: Alexandru Achiriloaie (portar, Academica Clinceni), Enrichi Finica (fundaș, Torino U17), Facundo Mallo (fundaș, Dinamo), George Tudoran (mijlocaș, Pandurii), Sandro Djuric (mijlocaș, Austria Lustenau), Alexandru Dulca (mijlocaș, Luceafărul Oradea), Rareș Lazăr (mijlocaș, CS Mioveni), Gabriel Dodoi (atacant, Pandurii), Matias Roskopf (atacant, FC Hermannstadt), Brighton Labeau (atacant, Amiens) și Gabriel Toma (atacant, Dunărea Călărași).

Pe aceeași temă