Se umple infirmeria la UTA! Bogdan Stancu s-a accidentat în meciul cu CS Mioveni, iar Cristian Pușcaș a fost operat

Marius ANGHEL 17 Sep. 2019, 16:23 Campionat

Pe lângă faptul că nu a putut câștiga meciul de pe teren propriu cu CS Mioveni, încheiat la egalitate, scor 1-1, și a încasat primul gol acasă în acest sezon, UTA a mai primit o lovitură după jocul cu argeșenii. Unul dintre titularii din debutul acestui sezon, fundașul stânga Bogdan Stancu, s-a accidentat și va fi indisponibil cel puțin o lună de zile, scrie Sport Arad.

Bogdan Stancu a acuzat dureri în timpul meciului cu CS Mioveni și a fost înlocuit în minutul 70 cu Marius Tomozei. Astăzi a primit diagnosticul, iar acesta este ruptură fibrilară la coapsa piciorului stâng. În aceste condiții, fundașul adus de Laszlo Balint de la Sportul Snagov va absenta de pe gazon cel puțin o lună de zile. În locul său, cel mai probabil, va juca Tomozei, care fusese utilizat în dreapta apărării în acest campionat, în timp ce pe dreapta va rămâne titular Andrei Rus, cel care în meciul cu argeșenii a debutat la UTA.

Bogdan Stancu fusese integralist în cele cinci meciuri disputate de UTA în acest sezon de Liga 2, iar cu CS Mioveni a fost înlocuit în minutul 70 din cauza accidentării. În campionatul trecut, fundașul a evoluat în 33 de partide pentru Sportul Snagov, fără să înscrie.

Accidentarea lui Bogdan Stancu umple infirmeria, acolo unde sunt și Stephan Coulibaly, Alexandru Ciucur și Cristian Pușcaș. Acesta din urmă s-a operat la Timișoara pentru îndepărtarea calcifierilor avute în zona tendonului, iar perioada de recuperare este de trei luni de zile, scrie Sport Arad. Mijlocașul adus de la Petrolul ratează, astfel, toate meciurile din acest an.

UTA a anunțat astăzi prețurile și coordonatele de acces la meciul din 16-imile Cupei României cu Dinamo, programat marți, 24 septembrie, de la ora 16:30.

Marius ANGHEL 17 Sep. 2019, 16:23 Campionat
Pe aceeași temă