Daniel Pancu taie în carne vie. 5 jucători pleacă de la Rapid: „E timpul să ne despărțim”

Octavian Vasilescu 23 Aug. 2019, 16:57 Campionat
Daniel Pancu taie în carne vie.** 5 jucători pleacă de la Rapid:

Antrenorul Rapidului, Daniel Pancu, a anunțat schimbări importante la echipă, înaintea meciului cu ASU Politehnica Timișoara, programat sâmbătă, de la ora 18:00, pe stadionul Regie, în cadrul etapei cu numărul 4 din Liga 2. Tehnicianul giuleștenilor a spus că cinci jucători vor pleca de la echipă.

După două evoluții slabe, cu Farul (0-0) și Turris-Oltul (1-3), Pancu și-a dat seama că are nevoie de câțiva jucători cu experiență. „Vor fi schimbări cu siguranță. Un număr de jucători s-ar putea să fi fost la ultimele minute sau secunde în tricoul Rapidului. Vorbesc o lună, două, trei, șase, dacă văd că nu înțelegi e timpul să ne despărțim. Vor veni trei jucători și ne vom despărți undeva la patru-cinci, pentru că și ieri am avut 31 de jucători la antrenament. Nu jucăm în cupele europene, o să fie două etape intermediare, au trecut trei, mai sunt 16 meciuri de campionat, eu zic că undeva la 25 de jucători ne descurcăm. Șansă au avut toți. De acum încolo vor avea din ce în ce mai puține pentru că presiunea se transferă asupra mea”, a spus Pancu, la conferința de presă premergătoare partidei cu ASU Poli, citat de TelekomSport.

Conform sursei citate, unul dintre cei cinci jucători este Alin Demici. Fundașul trecut și pe la Dinamo a evoluat foarte slab la Turnu Măgurele, iar Pancu nu pare dispus să-i mai acorde vreo șansă.

În această vară, Rapid a transferat zece jucători: Alexandru Achiriloaie (portar, nr. 1, ex-Academica Clinceni), Matias Roskopf (atacant, nr. 9, FC Hermannstadt), Brighton Labeau (atacant, nr. 14, Amiens), Enrichi Finica (fundaș, nr. 15, Torino U17), Sandro Djuric (mijlocaș, nr. 20, Austria Lustenau), Facundo Mallo (fundaș, nr. 26, Dinamo), Gabriel Dodoi (atacant, nr. 27, Pandurii), George Tudoran (mijlocaș, nr. 70, Pandurii), Rareș Lazăr (mijlocaș, nr. 8, CS Mioveni) și Alexandru Dulca (mijlocaș, nr. 97, Luceafărul Oradea).

Rapid are patru puncte după primele trei etape, însă jocul este cel care îi dă de gândit lui Daniel Pancu. După 0-0 cu Farul și 3-1 cu Concordia Chiajna, giuleștenii au pierdut la Turnu Măgurele, scor 3-1 cu Turris-Oltul. Băieții lui Pancu au făcut un nou meci slab în fața echipei care anul trecut îi elimina în 16-imile Cupei României. De această dată nu va mai fi schimbat antrenorul, dar mai mulți jucători vor fi puși pe liber.

După trei etape, Rapid are 4 puncte și ocupă locul 9 în campionat. Cu 3 puncte, ASU Poli e pe 11. Meciul direct dintre cele două echipe are loc sâmbătă, de la ora 18:00, la București, pe stadionul Regie.

Foto: Alexandra Pandrea / Mediafax foto

Octavian Vasilescu 23 Aug. 2019, 16:57 Campionat
Pe aceeași temă