CSU îl vrea pe Vulpe, dar nu se înțeleg la contract: „La echipa a doua să fie clar că nu rămân”

CSU îl vrea pe Vulpe, dar nu se înțeleg la contract:**

CS Universitatea Craiova continuă să investească în tineri de perspectivă și în special în cei din zona Olteniei, la club ajungând de altfel „speranțe” din toate colțurile țării.

Oficialii grupării din Bănie sunt interesați mai nou de Robert Vulpe, un jucător de 21 de ani, care evoluează atât fundaș central, cât și mijlocaș la închidere și care are o carte de vizită interesantă. A bifat junioratul la Școala de Fotbal „Gică Popescu” și CSJ Știința U Craiova și a mai evoluat în cariera sa la Recolta Ostroveni (Liga a IV-a), Kasaba (Liga a II-a din Israel) și FK Tauras Taurage (Liga I din Israel). Robert Vulpe este liber de contract și ieri, însoțit de tatăl său, a discutat la sediul clubului cu Gheorghiță Geolgău despre posibila sa înrolare.

„Am vorbit cu domnul Geolgău și de luni se va prezenta la antrenamentele echipei a doua. Este o problemă cu contractul, pentru că ei vor să semnăm pe un an și jumătate, dar noi vrem doar pe șase luni, pentru că băiatul este în ultimul an la Facultatea de Educație Fizică și Sport și are licența. Eu vreau ca el să termine facultatea cu bine, apoi să se concentreze și pe cariera de fotbalist. Dacă lucrurile merg bine, vom continua cu CSU. Ideea e că el se va antrena cu echipa a doua vreo două săptămâni, pentru că domnul Geolgău a zis că nu-l mai poate lua Stângă cu ei în pregătire în Antalya, dar nu se pune problema să rămână și să joace în Liga a IV-a. Ori rămâne pentru prima echipă, ori ne vedem de treabă”, a spus tatăl jucătorului, Ilie Vulpe.

Același lucru l-a afirmat și Robert, care a punctat că are de unde alege în cazul în care nu ajunge la un numitor comun cu CSU. „Eu vreau să rămân la CSU, dar nu depinde numai de mine. La echipa a doua să fie clar că nu rămân, pentru că mai sunt în discuții cu două echipe, cu FC Olt Slatina și cu o formație din Israel. Mai jos de Liga a II-a nu cobor! Eu vreau să rămân acasă și să joc aici pentru că am de învățat pentru licență”, a spus Robert Vulpe.

Sursa: Gazeta de Sud

Pe aceeași temă