CSU Craiova vrea să-l ia pe urmașul lui Mirko Vucinic

CSU Craiova** vrea să-l ia pe urmașul lui Mirko Vucinic

CSU Craiova e sigură că va primi dreptul de a evolua în Liga 1 și încearcă să investească în jucători tineri de valoare. Clubul oltean se află în discuții cu agentul Zvonko Miloijkovic pentru achiziționarea internaționalului muntenegrean Stefan Mugosa. Acesta e considerat urmașul lui Mirko Vucinic, campion cu Juventus Torino.

Stefan Mugosa e component al naționalei U21 a țării sale și anul trecut, când a jucat contra echipei similare a României (scor 3-2 pentru Muntenegru), atacantul i-a marcat un gol superb lui Buzbuchi. Mugosa e născut în 1992, măsoară 1,89 m fiind un atacant puternic de careu. El e legitimat în țara sa natală la echipa FK Mladost Podgorica.

Negociază și pentru Milos Cvetkovic

CSU mai este interesată și de un fundaș dreapta din Serbia, Milos Cvetkovic, care a evoluat ultima oară la Napredak Krusevac și care are 24 de ani. Cvetkovic e dorit și de Partizan Belgrad, după un sezon foarte bun făcut în superliga sârbă, când a primit cele mai bune note de la cronicarii sportivi din țara lui.

Atât Mugosa, cât și Cvetkovic sunt fotbaliști aflați sub contract, astfel că CSU Craiova va trebui să plătească o sumă importantă de bani pentru a-i avea.

Vezi mai jos golul superb marcat anul trecut de Mugosa echipei U21 a României:

Cvetkovic e și el foarte talentat, după cum se poate vedea în imaginile de mai jos:

Articol scris de Florin MARIAN

Pe aceeași temă