CSM Slatina s-a despărțit de unul dintre golgheterii din tur. „Și-a exprimat dorința de a pleca”

CSM Slatina s-a despărțit de unul dintre golgheterii din tur.**

Atacantul Alexandru Capătă (28 ani) a ajuns la un acord de reziliere a contractului cu echipa CSM Slatina. Vârful a marcat în turul acestui sezon al Ligii 3, Seria 3, cinci goluri pentru echipa din Olt, trei dintre ele fiind reușite în victoria cu 8-0 de pe terenul celor de la Tractorul Cetate.

„Alexandru Capătă și-a exprimat dorința, din motive personale, de a pleca. Îi mulțumim pentru activitatea depusă în cadrul echipei și îi urăm mult succes în carieră”, a anunțat directorul sportiv al echipei CSM Slatina, Cristian Scheau.

Capătă va semna cu Progresul Pecica: „S-au mișcat cel mai repede”

Revenit acasă, la Pecica, Capătă a fost „agățat” rapid de conducerea grupării din orașul natal, Progresul Pecica, acolo unde ar putea juca din partea a doua a sezonului. „În primul rând, vreau să le mulțumesc celor de la Slatina pentru încrederea acordată în vară, dar și pentru înțelegerea de care au dat dovadă acum. Din păcate, nu m-am integrat prea bine acolo, mi-era greu departe de casă și acum sunt din nou aici. Într-adevăr, cei de la Progresul Pecica s-au mișcat cel mai repede și, probabil, voi semna cu ei. Aș fi acasă, aș juca pentru echipa din orașul natal, având alături fotbaliști buni pe care îi cunosc și un antrenor bun, cu care am mai lucrat în urmă cu ceva ani la UTA”, a spus fotbalistul pentru Sport Arad.

Alexandru Capătă a ajuns la CSM Slatina de la Gloria Lunca Teuz Cermei. În cariera lui a mai jucat pentru UTA, ALRO Slatina, Național Sebiș, TSV Ampfing (Germania), CS Ineu, Victoria Zăbrani și Unirea Sântana.

Pe postul de vârf, CSM Slatina îl mai are pe Marian Vlada, care e împrumutat de la Rapid, însă conducerea clubului din Olt va mai căuta un jucător pe acest post.

În Seria a 3-a a Ligii 3, Progresul Spartac și CSM Slatina au terminat turul la egalitate de puncte, 34 după 15 meciuri, și se vor lupta în retur pentru promovare. Bucureștenii ocupă locul 1 datorită golaverajului superior: 39-9 față de 32-9.

Articol scris de Adi Georgescu
 

Pe aceeași temă