CSM Râmnicu Vâlcea l-a înlocuit pe golgheterul Marius Staicu cu un jucător Under 19. „Vrem să avem concurență și la nivelul juniorilor”

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 31 Dec. 2015, 09:49 Actualizat: 31 Dec. 2015, 09:52 Bursa transferurilor
CSM Râmnicu Vâlcea l-a înlocuit pe golgheterul Marius Staicu cu un jucător Under 19.  „Vrem să avem concurență și la nivelul juniorilor”

Atacantul Kevin Trabalka (19 ani) a semnat, marți, un contract valabil pe șase luni cu CSM Râmnicu Vâlcea, fiind primul transfer din această iarnă al oltenilor după ce și-au pierdut golgheterul Marius Staicu.

Jucătorul crescut de UTA este împrumutat până în vară de la Dinamo București. În prima parte a sezonului acesta a evoluat în 12 meciuri pentru FC Bihor, marcând un gol.

„Trabalka este Under 19 și este la concurență pe postul de vârf  cu Ludușan. Nu neapărat el va suplini plecarea lui Staicu, dar vrem să avem concurență și la nivelul juniorilor. În afara lui Staicu, nu a mai anunțat nimeni că dorește să plece” a spus antrenorul CSM-ului, Alexandru Pelici.

Tânărul atacant a fost deturnat de gruparea vâlceană de la Șoimii Pâncota, echipa arădeană care îl convinsese inițial să semneze cu ei și chiar primise acordul celor de la Dinamo.

Articol scris de Adi Georgescu

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 31 Dec. 2015, 09:49 Actualizat: 31 Dec. 2015, 09:52 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă