CSM Lugoj poartă tratative cu doi jucători foști la Pandurii și ASA, respectiv ASU Poli

CSM Lugoj poartă tratative cu** doi jucători foști la Pandurii și ASA, respectiv ASU Poli

Dacă ACS Șirineasa și CSM Școlar Reșița sunt cele mai active echipe la transferuri în Seria a 4-a a Ligii a 3-a, iată că nici CSM Lugoj, ocupanta locului trei, nu stă chiar pe loc. Echipa antrenată de Cosmin Petrescu este foarte aproape să-i legitimeze pe Alexandru Dan, jucător trecut în cariera sa pe la Pandurii sau UTA, și Bogdan Nicolescu (foto), care anul trecut a jucat pentru ASU Politehnica.

Alexandru Dan este originar din Deva, este mijlocaș la închidere și va împlini luna aceasta 24 de ani. A debutat la seniori la formația din orașul natal, iar apoi a mai trecut pe la Pandurii, FCM Târgu Mureș, ASA Târgu Mureș, Rapid, Universitatea Cluj și Metalul Reșița.

Bogdan Nicolescu este lugojean, a împlinit recent 28 de ani și poate juca în linia mediană, dar și în apărare. De-a lungul timpului, jucătorul a trecut pe la CSȘ Lugoj, Auxerre Lugoj, CSM Lugoj, ACS Dumbrăvița, AC Recaș, dar și în ligile inferioare din Spania, la Requena sau Acero, sau în Islanda, la echipe precum Leiknir sau Aegir.

Ambii jucători se pregătesc cu CSM Lugoj deja. Cosmin Petruescu e convins că cei doi nu și-au spus ultimul cuvânt în fotbal. Echipa ce evoluează pe stadionul Tineretului e pe locul 3 în serie, cu 29 de puncte.

Articol scris de Anda DELIU

Pe aceeași temă