CS Universitatea transferă un mijlocaș dorit de West Ham United

După achiziționarea mijlocașului lui FC Brașov, Alexandru Mateiu, CS Universitatea Craiova pregătește o nouă bombă pe piața transferurilor. Astfel, conform maximasport.ro, revista de casă a echipei pregătite de Gabi Balint, clubul din Bănie este gata să achite aproape 1 milion de euro pentru închizătorul Fernando Alexandre de la Academica Coimbra.

Mijlocașul de 28 de ani este format la Benfica și în acest sezon a marcat două goluri, unul chiar în victoria cu FC Porto (scor 1-0).

Cotidianul britanic Daily Mirror a anunțat că gruparea lusitană a refuzat recent o ofertă de 500.000 de euro de la West Ham United pentru mijocașul care a evoluat în 21 de meciuri din acest sezon pentru ocupanta locului 9 în Liga Sagres.

De asemenea, CS Universitatea mai pregătește pentru Liga I două transferuri importante, vizate fiind posturile de fundaș dreapta și atacant.

Comandând bilete pe site-ul oficial al CSU, craiovenii pot intra gratis la meciul cu FC Olt

În altă ordine de idei, conducerea CS Universitatea Craiova a decis să continue promoția din campionat și în play-off și va permite accesul în incinta stadionului pe baza biletelor online gratuite.

Astfel, cine comandă online bilete de pe site-ul clubului va intra gratis la meciul dintre CS Universitatea Craiova și FC Olt Slatina, partidă care se va disputa vineri, cu începere de la ora 12, pe stadionul „Ion Oblemenco”.

Biletele vor sosi acasă, fără costuri, promoția fiind valabilă pentru tichetele de la tribuna a doua și Peluza Nord.

Biletele online se pot comanda până miercuri, ora 12.

Articol scris de Cosmin STAICU
Foto: desporto.sapo.pt

 

 

Pe aceeași temă