CS U vrea un jucător de Națională: „Vedem după Sărbători ce va fi, poate mai lasă și Astra din preț”

CS U vrea un jucător de Națională:**

Oficialii formației CS Universitatea Craiova afirmau nu de mult că vor să coopteze la echipă jucători de valoare, cu „pedegree” oltenesc, și se pare că nu se vor rezuma doar la vorbe. Conducătorii liderului din Liga a II-a, seria a II-a, sunt în tratative cu Astra Giurgiu pentru „repatrierea” lui Valerică Găman (24 de ani), însă afacerea a „înghețat” din cauza sumei cerute de astrali, fiind vorba de un milion de euro.

Oltenii ar fi dispuși să achite pentru Valerică Găman maximum 500.000 de euro, considerând că ar fi o sumă mai mult decât corectă pentru un fundaș, chiar dacă acesta cochetează cu echipa națională.

„Nu s-a luat încă nicio decizie, dar un milion de euro este cam mult pentru un fundaș. Să vedem după Sărbători ce va fi, poate mai lasă și Astra din preț. Ar fi bine să vină și Găman la echipă, pentru că este un fotbalist valoros și s-ar adapta imediat, doar e unul de-al nostru. Cu ce avem acum, plus Găman, Varga și încă vreo doi-trei fotbaliști de genul ăsta, promovarea în Liga I ar deveni o certitudine, iar anul următor te-ai clasa liniștit în primele șase echipe”, a declarat un apropiat al echipei oltene, pentru Gazeta de Sud.

Pe aceeași temă