SSC Farul a pierdut la scor amicalul cu Astra. Ultima noutate a echipei lui Grigoraș, un jucător pus pe liber de Petrolul

Marius ANGHEL 28 Jan. 2019, 13:25 Pregătiri, amicale

SSC Farul a pierdut la scor amicalul de la Giurgiu cu prim-divizionara Astra, scor 1-4. Partida a avut loc duminică, pe stadionul „Marin Anastasovici”, și a reprezentat ultimul test pentru echipa lui Costel Enache înainte de reluarea campionatului Ligii 1.

Astra a condus la pauyă prin reușita ultimul venit, atacantul finlandez Vahid Hambo, În partea secundă au marcat și ceilalți atacanți, Jacques Zoua, cu o dublă, și Denis Alibec. Pentru constănțeni a marcat Nicolae Moise, din penalty.

Antoche, ultima noutate

În acest amical, titular la Farul a fost și Marius Antoche (foto jos, al treilea de la stânga la dreapta), fundaș care tocmai s-a despărțit de Petrolul.

Fost jucător la CS Otopeni, Unirea Tărlungeni și CS Balotești, Antoche nu a mai fost păstrat în lot de Petrolul, echipă care l-a achiziționat în vara lui 2017, l-a utilizat în sezonul în care a promovat în Liga 2, iar în cel actual a fost folosit în doar opt meciuri, în care a și reușit să înscrie o dată.

SSC Farul: R. Avram – Antoche, Ispas, Sabageanu, Juncu – Doumbia, Iani, Fotescu – G. Păun, Zamfir, Nic. Moise. După pauză au intrat: Mih. Popa – Mihaiu, Gavrilă, Arif, Cojocaru, Dumitrașcu și Pacionel.

Astra: Lazar – Belu, Cestor, Bejan, Radunovic – R. Moise, Biceanu, N. Roșu – V. Gheorghe, Vahid, Llullaku. După pauză au intrat: Santos – Butean, Erico, R. Crișan, Trușescu, Pires, Mrzljak, Begue, Alibec, Zoua, Balaure, Dima și Chiriac.

SSC Farul joacă următorul amical miercuri, 30 ianuarie, de la ora 15:00, la Poarta Albă, cu FC Stiința Poarta Albă. Până acum, echipa constănțeană a mai disputat încă două meciuri test, ambele câștigate cu 5-0, cu FC Farul și CS Făurei.

Foto: fb FC Farul Constanța

Marius ANGHEL 28 Jan. 2019, 13:25 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă