CS Mioveni și-ar putea pierde unul dintre atacanți. Marius Staicu are ofertă din Kazahstan: „Vreau să discut cu mentorul meu, Alex Pelici”

CS Mioveni și-ar putea pierde unul dintre atacanți.** Marius Staicu are ofertă din Kazahstan:

Atacantul echipei CS Mioveni, Marius Staicu (29 ani), a primit o ofertă tentantă în această iarnă și ar putea prinde primul său transfer la o echipă dintr-un campionat extern. FK Taraz, grupare care a încheiat sezonul pe locul 5 în play-out-ul primei ligi din Kazahstan și a pierdut cu 3-0 barajul de menținere în fața echipei Altay, retrogradând astfel în eșalonul secund, l-a contactat pe jucătorul originar din Timișoara. La clubul kazah mai evoluează un român, fundașul Ioan Mera, cel care, de altfel, intermediază discuțiile dintre FK Taraz și fostul său coleg de la Poli Timișoara, Marius Staicu.

Vârful a avut evoluții bune în ultima periodă pentru CS Mioveni, echipă alături de care a reușit să o elimine pe Steaua din optimile Cupei României.

„Am fost contactat de cei de la Taraz, dar am cerut timp de gândire pentru a putea vorbi cu cei de la Mioveni. Vreau să discut cu mentorul meu, antrenorul Alex Pelici. Eu sunt acum în vacanță la Timișoara și mă bucură faptul că sunt apreciat de unii oameni din fotbal. Dacă ar fi după mine, mi-aș dori să revin acasă, la Timișoara… Mai am însă contract până la vară cu Mioveniul și voi vorbi cu conducerea de acolo despre viitorul meu”, a declarat, pentru Liga2.ro, vârful echipei argeșene.

În prima parte a sezonului, Marius Staicu a jucat în 13 partide pentru CS Mioveni, dintre care doar în 6 ca titular, reușind să înscrie și două goluri. Atacantul a dat randament maxim atunci când a fost antrenat de Alexandru Pelici, la Reșița și Vâlcea, echipe la care a fost golgheter.

În cariera sa, Marius Staicu a evoluat pentru echipele Calor Timișoara, Viitorul Sânandrei, FC Caransebeș, Școlar Reșița, FCM Reșița, Metalul Reșița, ACS Poli Timișoara, Șoimii Pâncota, CSM Râmnicu Vâlcea, Gaz Metan Mediaș și CS Mioveni.

Articol scris de Adi Georgescu

Pe aceeași temă