CS Mioveni și-a prezentat oficial achizițiile din această iarnă. Ce au declarat cei cinci jucători

CS Mioveni este pregătită de reluarea sezonului, echipa antrenată de Laurențiu Roșu intrând, în sfârșit, în competiție, după ce colegele de serie au început sezonul încă de acum două săptămâni, cu specificația că, weekendul trecută, toate meciu­rile au fost amânate din cauza vremii nefavorabile.

Miercuri, galben-verzii au susținut o conferință de presă la stadionul Orășenesc în care, în afară de prefațarea meciului cu Pandurii și de tragerea unor concluzii după terminarea perioadei de pregătire, au prezentat și jucătorii pe care i-au transferat în această iarnă. Iar, la acest capitol, CS Mioveni a bifat cinci mutări, reușind să aducă cinci fotbaliști promițători, unii dintre ei cu experiența Ligii 1, jucători care doresc să pună umărul și să ajute echipa în îndeplinirea obiectivelor.

Gruparea argeșeană a bifat în această iarnă cinci transferuri: Florin Ionuț Ilie (25 de ani, fundaș central), Robert George Roșoagă (21 de ani, mijlocaș central), Alexandru Cătălin Neagu (25 de ani, mijlocaș central), Valentin Daniel Balint (23 de ani, atacant) și Robert Cristian Gherghe (21 de ani, fundaș central).

Revenind la perioda de pregătire de iarnă, CS Mioveni a disputat în pauza competițională șase partide de verificare, în care au obținut patru victorii și au suferit două înfrângeri. Argeșenii au înregistrat următoarele rezultate: 3-1 cu Unirea Bascov, 7-0 cu Abatorul Slobozia, 3-1 cu CS Balotești, 0-2 cu Metaloglobus București, 1-4 cu Chindia Târgoviște, 1-0 cu FCM Alexandria.

Inițial, galben-verzii trebuiau să înceapă sezonul pe 24 februarie, atunci fiind programat meciul din deplasare de la Olimpia Satu Mare. Cum sătmărenii s-au retras din campionat, meciul nu s-a mai jucat, iar Mioveniul a câștigat la „masa verde” cu 3-0. În a doua etapă din 2018, programată pe 3 martie, echipa lui Roșu urma să joace cu UTA, pe propriul teren, însă cu două zile înainte de joc, întreaga etapă a fost amânată din cauza vremii. În aceste condiții, CS Mioveni va juca a treia etapă și va începe astfel sezonul cu meciul de la Motru, unde adversară este Pandurii Târgu Jiu.

Iată ce au spus noile achiziții ale CS Mioveni la prezentarea lor oficială:

„Am ales CS Mioveni, deoarece am fost dorit de această echipă. Am găsit un colectiv bun și un grup unit. Sperăm să avem un retur bun, să cumulăm puncte și să îndeplinim obiectivul!”
Florin Ilie

„CS Mioveni și-a dorit mereu să facă performanță, să fie sus în clasament an de an și chiar a ajuns în Liga 1. Cunoșteam colectivul și sper să îndeplinim obiectivul. Îmi doresc să ajut echipa”
Robert Roșoagă

„Sunt bucuros că am rămas acasă și că am venit la o echipă care m-a dorit. Sper să răsplătesc încrederea acordată de conducere și antrenori și să ajut cât mai mult echipa în acest retur”
Alexandru Neagu

„Mulțumesc conducerii pentru încrederea acordată. Eu vin după o accidentare care m-a ținut pe tușă în ultima perioadă, dar voi încerca să îmi fac treaba și să ajut echipa să ajungă între primele clasate”
Valentin Balint

„Și eu mulțumesc conducerii, pentru că mi-a dat posibilitatea să fiu acum, aici în fața dumneavoastră. Nu am avut un tur prea reușit, dar vreau să demonstrez că pot face performanță. Mioveniul este o echipă de tradiție”
Robert Gherghe

Articol scris de Silviu MIHAI
Foto: fb CS Mioveni

Pe aceeași temă