CS Mioveni și-a dat afară vedetele și vrea jucători de la FC Argeș

30 Dec. 2011, 15:14 Bursa transferurilor
CS Mioveni și-a dat afară vedetele** și vrea jucători de la FC Argeș

După ce s-au fript cu ju­că­torii cu nume aduși în va­ră, dar care n-au dat satis­fac­ție pe teren, gen: Nicolae Dică, Adrian Neaga, Ciprian Tănasă, Mihai Dina, Măr­găritescu, Iordache și Hăisan, de care s-au despărțit în această iarnă sau cărora li s-au redus salariile cu 50%, CS Mioveni vrea să-și întărească lotul pentru retur cu fotbaliști ca­re să pună osul atunci când intră pe teren.

Astfel, pentru a acoperi posturile lăsate libere, șefii clubului din Mioveni și-au îndreptat atenția către jucătorii rivalei din județ. Printre cei vizați se află căpitanul alb-violeților, Cosmin Năstăsie (foto, în dreapta), oficialii echipei de Liga I recunoscând că au purtat dis­cu­ții cu mij­locașul lui FC Argeș.

Pe lângă interesul pentru Cosmin Năstăsie și Rover Câstea, acontat de FC Timișoara, pe lista celor de la CS Mioveni se mai află Marius Briceag și Alexandru Răuță.

„Mă bucură faptul că o echipă din Liga I se interesează de serviciile mele. Acest fapt reprezintă și o confirmare a faptului că mi-am făcut treaba bine și este normal ca tot timpul când o echipă din prima divizie se interesează de tine să fii mulțumit. Acum nu știu ce se va întâmpla, cluburile vor discuta pe această temă. Oricum, eu îmi doresc ca cei din Mioveni să evite retrogradarea și în cazul în care voi continua tot la FC Argeș, să ne întâlnim la anul în Liga I, pentru un duel între argeșeni”, a declarat Alexandru Răuță pentru Ziarul Top.

30 Dec. 2011, 15:14 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă