CS Mioveni, în tratative cu Emil Dică și Tănasă

19 Aug. 2012, 13:29 Bursa transferurilor
CS Mioveni,** în tratative cu Emil Dică și Tănasă

CS Mioveni este foarte aproape să dea lovitu­ra pe piața transferurilor, galben-verzii avându-i în curte pe Emil Dică și pe Ciprian Tănasă. Cu cei doi, conducerea clubului poartă deja discu­ții, iar săptămâna viitoare se va trece și la ne­go­cieri directe.

Și Emil Dică, și Ciprian Tă­na­să se pregătesc de aproa­pe o săptămână cu gruparea ar­ge­șea­nă, amândoi fiind liberi de con­tract. Emil Dică a jucat ultima oară în Kazahstan, la Astana, a­colo unde a fost cerut de antre­norul Oleg Protasov. Cum a­ces­ta nu mai este acum la cârma e­chipei, mijlocașul argeșean nu se mai află în grațiile kazacilor. În schimb, Ciprian Tănasă a ju­cat din iarna acestui an în Cipru, la Alki, acolo unde a avut un se­zon foarte bun, atacantul jucând în 15 meciuri și marcând 5 goluri. Mai trebuie spus că Tănasă a mai evoluat la Mioveni anul tre­cut în tur, iar Emil Dică s-a mai an­trenat cu formația galben-ver­de în vara anului trecut, fiind și atunci unele discuții de a semna cu argeșenii.

Președintele Consiliului Di­rec­­tor al CS Mioveni, Dumitru Ol­­teanu, a confirmat interesul clubului pentru cei doi, însă a pre­cizat că, chiar dacă aceste trans­feruri se vor realiza, obiec­ti­vul va rămâne același, formarea unei echipe competitive. „Sun­tem la faza de discuții cu cei doi. Se antrenează cu noi și am avut ceva discuții ca să rămână să joace pentru noi. Sunt de o săp­tămână cu noi și fac antrena­men­te normale. La începutul săptă­mâ­nii viitoare ne vom hotărî ce este de făcut. Tot ce știu este că Dică mai așteap­tă o ofertă din afară, iar dacă a­ceasta nu va a­pă­rea, va rămâne la noi cel puțin până în iarnă. Iar Tănasă este dis­pus să rămână, din câte am în­țeles. Chiar dacă ei vor juca la noi, nu ne gândim decât să facem o echipă com­pe­ti­tivă, în care să avem și câțiva ju­cători experi­men­tați”, ne-a spus ieri Olteanu.

Din câte se pare, lobby ca ei doi să joace la Mioveni în Liga a II-a face și Dănuț Coman, cel care a realizat în această vară o cola­borare între școala lui și clubul din Mioveni.

Articol scris de Silviu Mihai

19 Aug. 2012, 13:29 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă