CS Mioveni continuă cu Marius Stoica antrenor. Când se reunesc argeșenii

CS Mioveni continuă cu Marius Stoica antrenor.** Când se reunesc argeșenii

După rezultatele bune obținute în finalul campionatului recent încheiat, de când a preluat echipa (patru victorii din patru meciuri) după plecarea lui Daniel Oprița, antrenorul Marius Stoica (49 de ani) are cele mai mari șanse să continue la cârma Mioveniului și în sezonul următor.

Astfel, conducerea clubului argeșean a discutat deja cu antrenorul despre această posibilitate, iar în zilele următoare este așteptată o decizie finală din partea ambelor părți și semnarea contractului.

Până la prelungirea contractului, conducerea și antrenorii care au terminat pe bancă sezonul (Marius Stoica, Iulian Preda, Mihai Olteanu) au stabilit, de comun acord, ca vacanța jucătorilor să dureze până pe 24 iunie, deci puțin mai mare de trei săptămâni. Reunirea lotului va avea loc la Mioveni, după care pregătirea de vară va fi structurată într-o perioadă de antrenamente pe plan local și una centralizată, urmând ca locația să fie stabilită în zilele următoare. Toată această perioadă urmând a fi presărată cu meciuri amicale.

În ceea ce privește lotul echipei galben-verde, mai mulți jucători se află la final de contract, iar cu unii dintre ei conducerea se află deja în discuții pentru prelungirea contractelor.

De asemenea, sunt negocieri cu mai mulți jucători pentru a semna cu CS Mioveni, fiind nevoie de fundași, mijlocași și mai mulți juniori născuți 2000. Însă în ambele cazuri, a plecărilor și venirilor, este așteptată și semnarea contractului cu antrenorul Marius Stoica, acesta urmând a avea ultimul cuvânt asupra lotului cu care se va aborda următorul sezon.

Marius Stoica (49 de ani) a mai antrenat-o pe CS Mioveni în alte două rânduri, în perioadele martie-iulie 2014 și octombrie 2015-aprilie 2016, iar în cariera sa le-a mai condus și pe CS Mioveni 2, Sportul Vișina Nouă, FC Caracal și FCM Alexandria. Stoica este șeful Centrului de Copii și Juniori al CS Mioveni.

CS Mioveni a terminat sezonul pe locul 7 în Liga 2, cu 61 de puncte, iar sub comanda lui Stoica s-au obiținut rezultatele următoare: 6-0 la Dacia Unirea Brăila, 4-1 acasă cu Ripensia, 4-1 la ACS Poli Timișoara și 3-0 acasă cu UTA.

Articol scris de Silviu MIHAI
Foto: Leczki JOZSI / Mediafax foto

Pe aceeași temă