Pus pe liber de Petrolul, bun pentru Aerostar! Noua achiziție a băcăuanilor și veștile primite de Popovici

Reunită la mijlocul săptămânii trecute, Aerostar începe să-și contureze lotul pe care se va baza în noul sezon al Ligii 2. Formația băcăuană a perfectat până acum trei transferuri, ultima noutate fiind un fundaș care a promovat cu Petrolul. Până la finalul săptămânii, moldovenii speră să aducă și trei jucători Under 21.

Pus pe liber de formația din Ploiești, Alexandru Ichim (28 de ani) i-a făcut cu ochiul lui Cristi Popovici, iar antrenorul Aerostarului a decis că fundașul îl poate ajuta în noul sezon. Nemțeanul care s-a lansat la Ceahlăul, iar apoi a mai trecut pe la FC Botoșani, FC Brașov sau CS Mioveni, se alătură, astfel, lui Costin Ghiocel (ex Dacia Unirea Brăila) și Valentin Buhăcianu (ex Știința Miroslava), pe lista noutăților la echipa băcăuană.

O veste bună primită de antrenorul Popovici este că Alexandru Roșca va continua la Aerostar, însă, în schimb, a rămas fără fundașul Alessandro Masella. În plus, în probe a ajuns și un fundaș stânga de la Bucovina Rădăuți, Alin Florescu.

„După ce în primă fază părea tentat să plece, Roșca m-a anunțat ca rămâne la noi, lucru care nu poate decât să mă bucure. La polul opus, să înregistrăm plecarea lui Sandro Masella, care și-a găsit echipă în Italia”, a declarat, pentru Deșteptarea, antrenorul „aviatorilor”, care mai așteaptă în lot un portar și un jucător de câmp, iar, apoi, în funcție de numele noi din lot, va anunța și jucatorii la care va renunța.

„Marim familia!

In prima saptamana a pregatirilor, conducerea Clubului Sportiv Aerostar impreuna cu antrenorul Cristi Popovici au reusit inregimentarea in cadrul echipei a trei jucatori cu experienta la nivelul primelor doua esaloane ale fotbalului romanesc! Este vorba despre fundasii centrali Costin Ghiocel ( fost jucator al Daciei Unirea Braila) si Alexandru Ichim (fost component al echipei Petrolul Ploiesti). De asemenea s-a alaturat echipei noastre si atacantul Valentin Buhaceanu ( Stiinta Miroslava). e uram bun venit in cadrul familiei Aerostar si le dorim cat mai multe realizari in tricoul echipei fanion a Bacaului! In urmatoarele zile vom parafa intelegerile cu inca trei jucatori U21, in asa fel incat sfarsitul acestei saptamani sa ne gaseasca cu lotul complet in vederea urmatoarei provocari si anume participarea in Liga 2!”, anunță Aerostar pe pagina sa de facebook.

Astăzi, de la ora 18:00, la Botoșani, Aerostar va disputa primul meci amical al verii, contra prim-divizionarei FC Botoșani. La mijlocul săptămânii viitoare, băcăuanii vor intra într-un cantonament de zece zile la baza proprie.

Pe aceeași temă