CS Mioveni a început cantonamentul de la Izvorani cu 27 de jucători în lot. Un spaniol și un fost fundaș al Argeșului, printre noutăți

CS Mioveni a început de luni, 20 ianuarie, cantonamentul de iarnă, echipa antrenată de Marius Stoica urmând să își petreacă următoarele 12 zile la Izvorani, în județul Ilfov. A doua clasată din Liga 2 este cazată la Tâncăbești, la Hotel Mirage, iar antrenamentele le va face la Baza Sportivă de la Izvorani.

Patru noutăți pentru cantonamentul de la Izvorani

Antrenorul principal al CS Mioveni a început pregătirea centralizată cu un lot format din 27 de jucători, printre aceștia aflându-se și patru noutăți.

Au fost luați în cantonament spaniolul Jose Dominguez (28 de ani – fundaș central), care ultima oară a jucat în Norvegia, după ce a mai trecut pe la echipe din Spania, Gibraltar și Islanda, Raul Hreniuc (23 de ani – fundaș central) venit împrumut de la U Craiova, fotbalist care a fost sezonul trecut și pe la FC Argeș, Constantin Șerban (născut în 2002, de la Centrul de Copii și Juniori, grupa lui Radu II – mijlocaș lateral) și Bogdan Zamfirescu (19 ani, de la Centrul de Copii și Juniori, jucător care a mai făcut parte din lotul lărgit al echipei).

La capitolul despărțiri, de la CS Mioveni au plecat juniorii Marius Șimăndan și Remus Enache, dar și fundașul central Daniel Celea, achiziționat de Sepsi OSK.

Trei amicale stabilite în acest stagiu de pregătire

CS Mioveni va sta în cantonament la Izvorani până vinerea viitoare, perioadă în care va disputa și trei meciuri amicale.

Primul este programat duminică, 26 ianuarie, cu Abatorul Slobozia, formație de Liga a 4-a Ialomița, al doilea se va juca miercuri, 29 ianuarie, cu SC Popești Leordeni, echipă din Liga 3, iar ultimul va avea loc vineri, 30 ianuarie, în penultima zi de cantonament, cu Turris Oltul Turnu Măgurele. De altfel, cele două colege de campionat sunt cazate în această perioadă la același hotel.

Lotul CS Mioveni în cantonamentul de la Izvorani:

portari: Flavius Croitoru, Valentin Sima, Bogdan Preda;
fundași: Robert Ghiță, Marius Albăstroiu, Cătălin Alexe, Andrei Tirică, Eduard Stoica, Ionuț Burnea, Robert Gherghe, Raul Hreniuc, Jose Dominguez;
mijlocași: Raul Costin, Marian Anghelina, Marian Șerban, Andrei Hergheligiu, Andrei Trașcu, Ionuț Rădescu, Valentin Coșereanu, Alexandru Ișfan, Paul Cioargă, Constantin Șerban, Bogdan Zamfirescu;
atacanți: Simon Măzărache, Davide Massaro, Alin Călin, Valentin Balint.

staff tehnic: Marius Stoica (principal), Mihai Olteanu (secund), Iulian Preda (secund), Iulian Ilie (antrenor cu portarii).

Foto: CS Mioveni

Pe aceeași temă