Crușoveanu, la un pas de Pâncota: „Sunt în discuții avansate”

Crușoveanu, la un pas de Pâncota:**

Fundașul central ce a evoluat o bună perioadă de timp pentru FC Olt, Cosmin Crușoveanu, este în negocieri avansate cu gruparea arădeană ce a promovat în Liga a 2-a, Șoimii Pâncota. Fotbalistul de 30 de ani și-a încheiat, în această vară, contractul cu divizionara secundă slătineană.

Fundașul central Cosmin Crușoveanu și-a dus la bun sfârșit înțelegerea cu FC Olt Slatina, devenind liber de contract în această vară. Jucător cu experiență, fotbalistul de 30 de ani nu duce lipsă de oferte, aflându-se în negocieri avansate cu gruparea arădeană nou-promovată pe șcena eșalonului secund fotbalistic, Șoimii Pâncota.

„Nu am semnat momentan. Într-adevăr, sunt în discuții avansate cu Pâncota, dar până nu văd negru pe alb, nu pot spune că este bătut în cuie. Au mai fost oferte, dar eu sunt om de cuvânt, deocamdată negociez cu Pâncota”, a declarat fundașul central ce în ultimii ani a evoluat pentru FC Olt Slatina.

„A fost o perioadă frumoasă la Slatina”

Crușoveanu a fost unul dintre jucătorii de bază ai echipei FC Olt, în câteva meciuri fiind purtător al banderolei de căpitan. Jucătorul originar din Hunedoara spune că a petrecut o perioadă frumoasă la Slatina.

„A fost o perioadă frumoasă, mi-am dus contractul la bun sfârșit, consider că mi-am făcut datoria pentru club. Au fost regrete în ziua când am plecat, mi-am făcut mulți prieteni, am fost ca o familie”, a mai spus fundașul.

În actualul sezon, fundașul central Cosmin Crușoveanu a bifat 2049 de minute. Cel mai puțin a evoluat în stagiunea de primăvară, cuplul de fundași centrali fiind asigurat de Gligor și Wallace, însă, după accidentarea brazilianului, Crușoveanu a revenit în unsprezecele de start. Fotbalistul de 30 de ani a marcat și un gol, în meciul din tur, cu Minerul Motru.

Sursa: Gazeta nouă

Pe aceeași temă