Cristian Matei a ajuns în „Giulești”: „Urmează să semnez”

Cristian Matei a ajuns în „Giulești

A debutat în Liga a II-a, la doar 16 ani, sub culorile echipei FC Olt, într-un meci susținut în urmă cu două sezoane în compania celor de la FC Argeș. Fost junior al clubului slătinean, atacantul Cristian Matei se pregătește cu lotul uneia dintre cele mai titrate formații, Rapid București.

Tânărul atacant slătinean a evoluat, sezonul trecut, la Fortuna Brazi. De o săptămâna acesta se pregătește cu Rapid București, echipa la care în urmă cu ceva timp doar visa.

„Deocamdată nu am semnat, dar urmează. Faptul că am ajuns să joc la o echipă așa mare cum este Rapid București reprezintă un pas extrem de important pentru mine, nu mă gândeam niciodată că într-un timp atât de scurt voi ajunge aici. M-am integrat foarte bine, m-au ajutat foarte mult colegii, iar atmosfera creată de suporteri la fiecare meci este senzațională. Sper să mă ridic la nivelul așteptărilor”, a declarat atacantul de 17 ani, Cristian Matei.

Cristian Matei a făcut primii pași în fotbal sub îndrumarea lui Cristian Stănculețu, la LPS Slatina, însă în urmă cu două sezoane acesta a evoluat pentru grupele de juniori ale echipei FC Olt. Atacantul a fost cooptat la echipa mare de tehnicianul Dan Oprescu, care i-a acordat șansa de a debuta în Liga a II-a.

Sursa: Gazeta nouă

Pe aceeași temă