Coșereanu: „Sunt fericit că am ajuns la Chiajna”

Coșereanu:**

Al doilea produs 100% al CS Mioveni, Valentin Co­șe­reanu, este ca și plecat de la echipa la care s-a for­mat, fiind foarte aproape să semneze un con­tract cu echipa de Ligă I Concordia Chiajna. Mij­locașul arge­șean se afla în ultimele 6 luni de con­tract, iar la va­ră putea pleca liber de contract.

Valentin Coșereanu a reve­nit din vacanță la pregătirile CS Mioveni și chiar a fost până a­cum în cantonament cu echi­pa la munte, la Sinaia. În ulti­mele zile, pentru el a apărut în­să va­rianta unui transfer la Con­cor­di­a Chiajna, antrenorul ilfove­ni­lor, Ilie Stan, știind foarte bine si­­tuația contractuală a ju­că­to­ru­lui, și anume aceea că intră în ultimele șase luni de con­tract. Asta însemna că, la vară, mijlo­cașul ar putea pleca liber de con­tract fără ca clubul arge­șean să primească vreun ban.

Totuși, cei de la Con­cor­dia și-au exprimat dorința de a-l lua pe jucător încă din această iar­nă, iar pentru asta s-au așezat la masa tratativelor.

Ieri, cele două cluburi erau în pline dis­cuții pentru transferul jucăto­ru­lui, actele urmând a fi finalizate cel mai probabil în cursul zilei de astăzi. Cert este că, tot ieri, Coșereanu a plecat din canto­na­mentul Mioveniului de la Sinaia și a venit acasă, iar as­tăzi, dacă se va ajunge la o în­țelegere între cluburi, el va ple­ca în Spania, acolo unde cei de la Chiaj­na se află în cantona­ment.

„Sunt fericit! Acum trebuie să trag tare!”

Ieri l-am găsit de Coșereanu acasă, la Mio­veni, jucătorul așteptând cu nerăbdare sem­nalul din partea conducerii că poate pleca în Spania, unde se află Chiajna în canto­nament.

– Coșe, cum e, pleci la Chiajna?
– Gata, mâine (n.r. – astăzi) plec în Spania.

– Conducerea spunea că discută cu cei de la Concordia…
– Eu sper că se vor înțelege. Cred că se vor înțelege. Nu știu deocamdată mai multe.

– De când ești în vizorul lor?
– Am mai vorbit cu Ilie Stan, dar oferta a apărut acum în ultimele zile. Am vorbit și mi-a spus că mă vrea la echipă.

– Cunoști echipa?
– Sper să mă acomodez cât mai repede și să fac treabă acolo. Cunosc și din jucători, doar Cobrea, Zuluf, Ispir au fost anul trecut la noi.

– Crezi că vei fi titular?
– Trebuie să muncesc ca să ajung în pri­mul unsprezece. E bună concurența, dar eu am încredere în mine.

– Te desparți cu regret de Mioveni?
– Da, e normal. Mioveniul este echipa la care m-am format și cu care am ieșit în fo­t­balul mare. De aici am ajuns să fiu cunoscut. Dar asta este viața, eu trebuie să-mi urmez cariera și trebuie să îmi fac treaba unde mă duc! Iar la Mioveni consider că mi-am făcut până acum datoria. În viitor poate o să revin la echipa la care m-am format. Sunt fericit că am ajuns la Chiajna. Acum trebuie să de­monstrez că merit să fiu la ei. Acum trebuie să trag tare.

– Ce mesaj ai pentru colegii de la Mioveni?
– Le urez multă sănătate și să facă treabă bună, să promoveze! Eu, cît am fost la echi­pă, am fost ajutat de toa­tă lumea, de con­ducere, de antrenori, de jucători ca să a­jung aici.

Articol scris de Silviu Mihai

Foto: Liviu CHIRICĂ‚ (Mediafax)

Pe aceeași temă