Corona a pus șase jucători pe lista de transfer

10 Dec. 2011, 09:07 Bursa transferurilor
Corona a pus șase jucători** pe lista de transfer

Chiar dacă a terminat turul de campionat pe locul întâi în seria a VI-a, Corona Brașov nu se mulțumește doar cu atât. Obiectivul declarat al brașovenilor îl constituie promovarea în Liga a II-a, însă vor avea de luptat serios pentru îndeplinirea lui având drept principali adversari pe sătmărenii de la Olimpia.

Tocmai de aceea, în această perioadă, oficialii clubului de sub Tâmpa au început să se gândească și la modificările asupra lotului necesare atingerii obiectivului propus. Ca atare, primul pas făcut a fost stabilirea jucătorilor la care se va renunța din retur. Într-o discuție purtată cu Edi Gherghe, directorul sportiv al echipei, am aflat că în acest moment sunt șase jucători de care se va despărți Corona.

Lista celor șase îi cuprinde pe Alexandru Târziu, Stelian Ianc, George Toma, Marius Onofrei, Adrian Popa și Bogdan Costea. După cum se poate vedea la o simplă lecturare a numelor, este clar că brașovenii vor avea nevoie de întăriri în această iarnă pentru flancul stâng acolo unde au dispărut Ianc și Costea, la mijloc acolo unde se dorește aducerea lui Florin Stângă, dar și în defensivă acolo unde va apărea un al treilea portar și cel puțin un fundaș central.

Articol și foto de Mihai ANDRIEȘ

10 Dec. 2011, 09:07 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă