Constantin Grecu lasă retrogradata Pandurii pentru nou-promovata Sepsi

Constantin Grecu** lasă retrogradata Pandurii pentru nou-promovata Sepsi

Odată cu retrogradarea în Liga 2, Pandurii Târgu Jiu a început să-și piardă din jucătorii pe care i-a avut în lot. Primul care lasă clubul gorjean este fundașul Constantin Grecu (29 de ani), care a semnat cu o nou-promovată în Liga 1, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe.

„Prima achiziție a echipei noastre este Constantin Grecu. Ultima echipă la care a jucat fundașul experimentat de 29 de ani a fost Pandurii Tg. Jiu. Îi dorim mult succes la Sepsi OSK!”, anunță formația covăsneană pe pagina de facebook a clubului.

În cariera sa, Constantin Grecu a mai jucat pentru echipele CSM Râmnicu Vâlcea, U Cluj, Petrolul și Dinamo. Fundașul de bandă are în palmares și o Cupă a României, câștigată în perioada petrecută la Petrolul, în sezonul 2012/2013.

Oficialii lui Sepsi au reușit înaintea ultimei etapă a Ligii 2 să îl convingă pe Issa Thiaw să semneze pe încă trei ani cu echipa covăsneană.

De la Pandurii ar putea pleca și Cătălin Hlistei, jucător care s-ar putea întoarce la UTA, clubul de unde a fost transferat de gorjeni. Arădenii joacă împotriva echipei ACS Poli pentru promovarea în Liga 1.

Pe aceeași temă