Hlistei a susținut-o din galerie pe UTA la Timișoara, iar din noul sezon ar putea reveni în „alb-roșu”: „Sângele apă nu se face. Sper să sărbătorim promovarea”

Marius ANGHEL 14 Jun. 2017, 11:25 Liga 2
Hlistei a susținut-o din galerie pe UTA la Timișoara, iar din noul sezon ar putea reveni în

Doi dintre fotbaliștii care au părăsit-o pe UTA vara trecută și au și evoluat în barajul de menținere/promovare în Liga 1, cu FC Voluntari, s-au transformat în susținători la Timișoara. Sorin Botiș și Cătălin Hlistei au strigat, cântat și și-au încurajat foștii colegi atât cât i-au ținut plămânii. Mai mult, potrivit Sport Arad, unul dintre ei chiar ar putea reveni în „alb-roșu” în această vară, indiferent de ceea ce se întâmplă în returul barajului cu ACS Poli, de joi, de la Șiria.

Hlistei a jucat cu Pandurii Târgu Jiu în Liga 1 în stagiunea 2016-2017, dar, odată cu retrogradarea în Liga a 2-a, gorjenii sunt în mare pericol de a falimenta. În acest caz, sau dacă pur și simplu devine liber de contract după o reziliere amiabilă cu Pandurii, mijlocașul de 22 de ani redevine automat jucătorul celor de la Atletico Arad. Și, dacă nu vor exista oferte mai tentante, Cătălin Hlistei poate juca din nou pentru UTA.

Deocamdată, fotbalistul e în vacanță și va lua loc în peluza arădeană și mâine, la Șiria. „Sângele apă nu se face, chemarea galeriei a venit natural. Sper din tot sufletul să sărbătorim promovarea joi, dar va fi foarte, foarte greu. Au echipă mai experimentată și, degeaba se lamentează toți de la Timișoara, căci arbitrii mai degrabă îi ajută decât îi încurcă. A fost un fault de penalty la Adi Petre, iar golul lui Cânu a fost din offside. Joi, va fi, însă, un alt meci, un 1-0 sau o victorie la două goluri diferență nu e ceva imposibil de realizat, le țin pumnii băieților și-i voi încuraja de pe margine”, a spus fostul „decar” al „Bătrânei Doamne”, care, înainte de partida de luni seara, de pe „Dan Păltinișanu”, a mai făcut parte din galeria UTA-ei la ultimul meci din stagiunea 2014-2015, la sărbătoarea promovării din Liga a 3-a, cu ocazia disputei de pe „Motorul”, cu FC Hunedoara.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 14 Jun. 2017, 11:25 Liga 2
Pe aceeași temă