Conflictul dintre Cherchez și Dumitrescu, profitabil pentru FCM Târgoviște

Conflictul dintre Cherchez și Dumitrescu,** profitabil pentru FCM Târgoviște

FCM Târgoviște ar putea ieși marea câștigătoare în urma conflictului de la Chindia, dintre Cristian Cherchez și Silviu Dumitrescu. Cum jucătorul este deținut în coproprietate de cele două cluburi, jucătorul are șanse mari să revină la gruparea din Șotânga, după aproape patru ani.

În condițiile în care atacantul târgoviștean nu își va găsi o echipă până la reluarea campionatului, acesta i-ar fi transmis lui Ghiorghi Zotic că se întoarce la FCM. În același timp, finanțatorul Municipalului recunoaște că este tentat să evolueze pentru o anumită perioadă la Șotânga.

„Cherchez mi-a promis că vrea să joace la Municipal, dacă nu își găsește o echipă din primele două eșaloane. Oricum, în mare parte, jucătorul este al nostru, atâta timp cât în clauza lui este stipulat faptul că dacă ajunge să nu se mai înțeleagă cu cineva de la actuala echipă, acesta revine automat la noi. Chiar dacă are numeroase oferte, el trebuie să treacă mai întâi pe la sediul clubului nostru. Eu mi-aș dori ca Cherchez să ajungă să joace mai sus de Liga a III-a, începând din această iarnă”, ne-a declarat Ghiorghi Zotic.

În această perioadă, de serviciile fotbalistului de lângă Turn se interesează echipe precum Dinamo, Concordia Chiajna, Rapid și CS U Craiova.

Cherchez-Popa, un atac de vis pentru FCM

În condițiile în care Cherchez ajunge sub comanda lui Haralambie Becheanu, iar Popa nu va fi „vândut” de Zotic, atacul Municipalului va deveni unul foarte puternic. Cu acest binom letal în avanposturi, Municipalul va reprezenta o adevărată „sperietoare” pentru numeroase formații din seria C6. În prima parte a sezonului ambii fotbaliști s-au remarcat din plin la grupările de pe „Eugen Popescu” și Șotânga.

La finalizarea turului de campionat, Popa a reușit să devină golgeterul FCM-ului (cinci goluri), iar Cherchez să ajungă unul dintre principalii marcatori ai Chindiei, cu trei goluri realizate în porțile adverse.

Sursa: Sport Dâmbovițean
Foto: Marius TUDOR

Pe aceeași temă