Colaborarea cu „Magiun” nu s-a oficializat, încă

Colaborarea cu

Chiar dacă Marin Barbu a supervizat ieri antrenamentul de dimineață al Rapidului, președintele Gabriel Clim spune că mai sunt câteva lucruri de pus la punct în contextul oficializării viitoarei colaborări a lui „Magiun” cu gruparea suceveană.

„Nu se pune problema că nu ne-am înțelege cu Marin Barbu, dar mai sunt câteva aspecte care trebuie clarificate. După cum știți, domnul Barbu se află încă sub contract cu Astra Giurgiu și nu are voie să semneze cu noi în calitate de antrenor. În plus, vrem să ne consultăm și cu conducerea Primăriei Suceava, în calitatea lor de finanțatori ai activității fotbalistice”, a precizat conducătorul grupării sucevene.

„Deocamdată suntem în stadiul de discuții. Dacă cei de la Rapid au nevoie de experiența mea, eu sunt dispus să-i ajut. Am luat deja contact cu jucătorii și am încercat să le ridic moralul, pentru că păreau destul de demoralizați. Îi știu bine pe majoritatea fotbaliștilor, echipa nu este rea, iar cu puțină încredere se poate evita retrogradarea”, a declarat Marin Barbu.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU
 

Pe aceeași temă