Jucătorii Forestei Suceava au reacționat după demisiile lui Dorin Goian, Gabriel Clim și Marian Bordeianu. Ce a făcut un membru fondator după ce au venit banii de la primărie

Andrei PASCU 14 Jun. 2023, 18:25 Liga 3
Jucătorii Forestei Suceava au reacționat după demisiile lui Dorin Goian, Gabriel Clim și Marian Bordeianu. Ce a făcut un membru fondator după ce au venit banii de la primărie

În urma ratării promovării în Liga 2, de la clubul Foresta Suceava încep să apară tot mai multe informații despre problemele interne care au destabilizat echipa, care va continua cel puțin încă un an în Liga 3.

După demisiile antrenorului Dorin Goian, președintelui Gabriel Clim și vicepreședintelui Marian Bordeianu, care au atacat modul în care au acționat membrii fondatori Ion Lozovan, Andrei Ciutac și Mihai Ungurian, a venit și reacția vestiarului.

Jucătorii echipei Foresta Suceava au vorbit prin liderul Toma Niga

Jucătorii Forestei Suceava au ieșit în față prin portarul și căpitanul Toma Niga, care a simțit nevoia să vorbească despre un sezon trist pentru echipă, care a ratat din nou promovarea în Liga 2.

Fotbalistul le-a dat dreptate lui Dorin Goian, Gabriel Clim și Marian Bordeianu, precizările lui fiind în aceeași notă, în special din perspectiva faptului că președintelui Clim i s-a scos de două ori dreptul la semnătură, în prima parte a sezonului, anul trecut, în 2022, și în luna aprilie a acestui an.

Toma Niga a declarat că Ion Lozovan chiar și-a permis să vină în fața jucătorilor și să le spună că va avea o implicare mai mare, dar totul după ce proiectul Forestei Suceava, cu privire la fondurile primite din partea Primăriei Suceava, a fost acceptat și intrase și prima tranșă de bani.

Încă de la acel moment au reacționat negativ jucătorii, conform lui Toma Niga, care au reproșat membrului fondator faptul că până la acel moment nu a discutat nimic cu vestiarul, nici când erau restanțe de trei luni. S-au declarat nemulțumiți și au dorit, în continuare, să aibă discuții directe doar cu Dorin Goian, Gabriel Clim și Marian Bordeianu.

Vestiarul echipei Foresta Suceava le ține partea lui Dorin Goian, Gabriel Clim și Marian Bordeianu

În plus, după cum a punctat și Dorin Goian la conferința de presă, antrenorul a luat încă din aprilie decizia de a pleca de la Foresta Suceava la finalul acestui sezon. A fost dezamăgit de faptul că Gabriel Clim a fost scos din nou din rândul celor cu drept de semnătură în bancă și nu mai conta dacă echipa ar fi promovat sau nu în Liga 2.

După cele apărute în cursul zile de ieri  noi jucătorii am rămas cu un gust amar. Știind de problemele administrative cu care ne-am confruntat anul acesta, am sperat că o să se meargă pe continuitate. Am sperat că o să se rezolve problemele și o să rămână în continuare Gabi Clim, Marian Bordeianu și mister Goe (n.r. – Dorin Goian) cu care am început activitatea acest an, care ne au fost mereu alături și la bine și la greu, dar în special la greu.

Au făcut în așa fel încât să ne țină uniți și asta este doar meritul lor, meritul staff-ului și a conducerii. Legat de domnii membrii fondatori, noi ăștia ce am venit în vară am început ca să auzim de ei de abia prin luna octombrie dacă nu mă înșel atunci când a fost Gabi Clim scos de la dreptul de semnătură la bancă, iar după aceea să-l cunoaștem în luna aprilie pe acest Ion Lozovan atunci când l-au scos pentru a doua oară de la bancă pe nea Gabi.

A venit atunci domnul Lozovan în vestiar și a zis că din acel moment el o să se implice mai mult la echipă, iar atunci jucătorii și-au exprimat nemulțumirea față de el întrebându-l unde a fost în lunile alea când noi eram neplătiți că nu intraseră banii de la primărie sau atunci când președintele mergea din poartă în poartă pe la sponsori să facă rost de bani pentru noi să avem de cantonament și să ne poată achita un salariu.

Aveam aproape trei luni fără nici un ban până ce au intrat de la primărie și atunci după acea discuție, mister Goe a venit în vestiar și a spus că el pleacă cu tot cu nea Gabi pentru că au venit membrii fondatori să ia bani din club.

Acești oameni au rămas pentru noi cei din vestiar, pentru munca noastră depusă până atunci. Ne mai despărțeau câteva săptămâni de o luptă pentru promovare. Așa a fost să fie, noi să fim echipa care a ratat promovarea.

Încă odată mulțumim suporterilor și tuturor celor ce iubesc Foresta! Hai, Foresta! Hai, Suceava!”, a transmis Toma Niga, conform Sport Suceava, într-un mesaj needitat.

Consiliul Director al clubului Foresta Suceava va susține o conferință de presă

Ion Lozovan, Andrei Ciutac și Mihai Ungurian, care formează și Consiliul Director, au decis și ei să vorbească în cadrul unei conferințe de presă, pentru a spune partea lor de adevăr, cum au stat lucrurile din perspectiva personală.

Ca urmare a conferinței de presă de luni, dorim să anunțăm că în cursul săptămânii viitoare membrii Consiliului Director vor organiza la rândul lor o conferință de presă, imediat după ce Gabriel Clim va face deconturile pentru sumele de bani intrate în contul clubului în intervalul de timp în care a ocupat funcția de președinte”, se arată într-un mesaj semnat de Andrei Ciutac, președintele Consiliului Director al Forestei Suceava, conform Monitorul Suceava.

Foto: Denis Grosu / Sport Pictures și Foresta Suceava

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-tunari-l-a-numit-antrenor-pe-florin-stinga-19274991

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-ceahlaul-cere-ajutorul-mediului-de-afaceri-din-piatra-neamt-19274987

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-alexandria-a-stabilit-data-reunirii-pentru-liga-2-19274982

https://liga2.prosport.ro/liga-3/fost-jucator-la-ripensia-suspendat-pentru-ca-avea-cont-de-pariuri-ne-a-spus-ca-avea-cont-de-cand-era-junior-ne-a-trimis-si-un-desfasurator-scos-inainte-sa-l-inchida-19274943

https://liga2.prosport.ro/liga-3/poli-timisoara-a-inceput-pregatirea-pentru-liga-3-printre-achizitii-are-un-fost-jucator-trecut-pe-la-uta-si-dumbravita-19274933

https://liga2.prosport.ro/seria-1/un-jucator-ultima-data-la-fc-brasov-si-alti-noua-reveniti-dupa-imprumutul-la-echipe-din-liga-2-sau-liga-3-noutatile-de-la-reunirea-petrolului-19274890

https://liga2.prosport.ro/liga-3/12-fotbalisti-de-la-real-bradu-suspendati-de-frf-pentru-pariuri-sanctiunile-dictate-19274886

 

 

 

Andrei PASCU 14 Jun. 2023, 18:25 Liga 3
Pe aceeași temă