Cokorilo, portarul sârb, își dorește să joace la ALRO

23 Feb. 2012, 17:40 Bursa transferurilor
Cokorilo, portarul sârb,** își dorește să joace la ALRO

Goran Cokorilo își dorește să joace pentru Alro Slatina. Portarul sârb a avut un debut nefericit în tricoul echipei locale, după ce a primit cinci goluri în amicalul cu CSM Râmnicu Vâlcea, dar este încrezător în posibilitățile sale. Cokorilo speră să-și rezolve situația la fostul său club din Polonia, pentru a fi legitimat de aluminiști.

Și-a făcut junioratul la Steaua Roșie Belgrad și a evoluat pentru echipe de eșalon secund din Serbia și Polonia. Spune că este pregătit pentru o nouă experiență, în România. Sosit zilele trecute la Slatina, Goran Cokorilo este văzut ca o variantă pentru postul de portar, după ce lui Marinescu i s-a propus rezilierea contractului, iar Savu se află sub sechestrul Fiscului.

„Până acum totul este OK. Am venit pentru prima dată în România, oamenii sunt foarte buni cu mine, foarte amabili. Condițiile sunt OK, ce pot să spun. Cred că totul va fi bine și sper să facem o înțelegere și cooperare”

Introdus în teren în repriza secundă a amicalului de la Râmnicu Vâlcea, Cokorilo a primit nu mai puțin de cinci goluri. Goalkeeper-ul sârb crede însă că în viitor poate avea prestații apreciate de oficialii aluminiștilor. „Este teribil, știu. Pentru că am vrut să fac pe deșteptul, am mutat zidul. Nu știu, a fost un lucru prostesc, dar asta e viața. S-a întâmplat, nu sunt satisfăcut de cum am jucat. Dar știu ce pot să fac și ce pot să ofer. Sper că totul va fi bine”

Goran Cokorilo este al cincilea portar din lotul lui Alro, alături de Marinescu, Savu, Bănică și Mecea. Goalkeeper-ul ar putea fi urmărit de staff-ul tehnic și în următoarele amicale, dacă își va rezolva situația cu clubul polonez de la care a venit. Cum startul returului de campionat în eșalonul secund a fost amânat cu o săptămână, conducerea aluminiștilor a perfectat alte două partide de verificare. După jocul din week-end cu FC Caracal, slătinenii vor juca miercuri, în deplasare, o partidă de verificare cu Atletic Bradu. Sâmbăta viitoare, Alro va primi vizita formației CSM Râmnicu Vâlcea, într-un amical care se va disputa pe stadionul „Metalurgistul”.

Sursa: Olt TV

23 Feb. 2012, 17:40 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă